Ασημακόπουλος: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και το ψυχοσωματικό πρόβλημα

Τι είπε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χάρη Ασημακόπουλου στο The 2Night Show

Τα τελευταία 13 χρόνια ήταν δύσκολα για τον Χάρη Ασημακόπουλο, αφού μετά το τέλος της «Πολυκατοικίας» αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, αλλά και κατάθλιψη.

«Μετά την “Πολυκατοικία” που ήταν σε δύσκολη περίοδο, το δικό μου το τηλέφωνο δε χτύπησε σχεδόν καθόλου. Ήταν την περίοδο που είχαμε την πρώτη βαριά κρίση. Όλα αυτά τα χρόνια δεν πέρασα καλά και μου χτύπησε την πόρτα η κατάθλιψη. Καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι. Συνέβησαν διάφορα, οπότε μία που με ξέχασαν, τους ξέχασα και εγώ. Πέρασα κατάθλιψη κανονική, έκανε κάποιες συνεδρίες ψυχοθεραπείας αλλά το παράτησα. Μου πέρασε από το μυαλό ότι τέλος για αυτό το επάγγελμα αλλά δεν έχω σκεφτεί τι άλλο να βρω. Πριν την “Πολυκατοικία” είχα σκεφτεί ξανά να αλλάξω δουλειά, αλλά τότε ήρθε αυτό και πήγε πολύ καλά. Θέλω να πιστεύω πως δε με στιγμάτισε ο ρόλος του γκέι στην Πολυκατοικία. Φέτος συνειδητοποίησα ότι πέρασαν 13 χρόνια από την τελευταία δουλειά και αποφάσισα να στείλω βιογραφικά σε όλες τις παραγωγές», είπε και πρόσθεσε: «Έψαξα στο ίντερνετ και στους τίτλους τέλους των σειρών της προηγούμενης δουλειάς γιατί έχουν αλλάξει πολλά, και βρήκα τις παραγωγές. Δυσκολεύτηκα πολύ να το κάνω, ντρεπόμουν, είχα χάσει ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησής μου. Όσους πήρα τηλέφωνο να επιστρέψω, κάποιοι με αντιμετώπισαν με ευγένεια, άλλοι με αδιαφορία, άλλοι μπέρδεψαν το όνομά μου. Μου έχει τύχει να πάω σε επαγγελματικό ραντεβού, μετά από 20 λεπτά συζήτησης να με πουν με λάθος όνομα».

Χάρης Ασημακόπουλος


Η εξομολόγηση για τις οικονομικές δυσκολίες και το ψυχοσωματικό πρόβλημα

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η κατάσταση έφερε οικονομικές δυσκολίες που οδήγησαν σε ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα. «Δεν έχω αυτοπεποίθησή παρόλο που μπορεί να δείχνω ότι έχω. Δεν πιστεύω στον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι πως δεν κάνω κάτι σημαντικό, ώστε αυτό που έχω να το πουλήσω αντίστοιχα. Είμαι πολύ χαμηλών τόνων παρόλο που φαίνεται το αντίθετο. Είχα την τύχη και την ατυχία να αγοράσω ένα σπίτι σε ελβετικό φράγκο και χρωστάω σχεδόν τα διπλάσια. Είναι μεγάλο σαράκι, κάποια στιγμή γονάτισα και δεν μπορούσα να το πληρώσω. Το διάστημα που δεν είχα δουλειά, περνούσα πολύ λιτοδίαιτα, έκανα καλή διαχείριση των χρημάτων που είχα για να τα καταφέρω. Υπήρχε και περίοδος που έτρωγα μακαρόνια και φακές κάθε μέρα, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή μέσα στην περίοδο αυτή είχα βγάλει ένα παράρτημα στον λαιμό το οποίο είχε φουσκώσει αρκετά, το οποίο ήταν ένα μικρόβιο και έτρεχα στο νοσοκομείο για να το βγάλω και εκεί συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά στη ζωή», εξομολογήθηκε στο The 2night Show.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top