Σαμπάνης: Τα πρώτα λόγια μετά τις φήμες ότι η σύντροφός του περιμένει παιδί

Όσα είπε ο τραγουδιστής για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις φήμες ότι η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί έδωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: Γονείς για πρώτη φορά;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τα προσωπικά του, τα οποία κρατούσε για αρκετό καιρό, πριν τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

σαμπάνης ιωάννα σαρρή

O Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι full in love/ ΝDP Photo

«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση, είμαι χαρούμενος. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πολλά για τα προσωπικά μου. Ό,τι ξέρετε, το μάθατε τώρα, και πολλά είναι. Το να τα κρατάω για μένα δεν είναι κάτι που έκανα από μικρός. Ποιος ασχολείται μαζί σου όταν δεν είσαι "κάποιος"; » είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Να θυμίσουμε ότι έχουν «φουντώσει» τα δημοσιεύματα που θέλουν το ερωτευμένο ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η όμορφη Ιωάννα στο Instagram ωστόσο, δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάποια… κοιλίτσα.

Γιώργος Σαμπάνης: Θα τον δούμε σε ρόλο κριτή σε talent show;

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του, ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον δούμε στη θέση του κριτή σε κάποιο μουσικό talent show: «Απ' έξω - απ' έξω μου έχει γίνει πρόταση να το κάνω. Επικοινώνησαν δηλαδή με συνεργάτες μου, όχι μαζί μου. Δε με αφορά καθόλου, ίσως είναι ένας τρόπος προβολής. Ωστόσο νιώθω πολύ τραγουδιστής για να το κάνω. Γενικά δε μου ταιριάζει. Δεν έχει να κάνει με το εάν δεν θέλω να στεναχωρήσω κάποιο. Όταν μιλάμε για μουσικά θέματα πρέπει να λέμε την αλήθεια, δεν συγχωρεί κανέναν η μουσική. Όταν κάτι είναι κακό πρέπει να το πεις. Δεν κάνω γι' αυτήν τη δουλειά, φαίνεται ήδη!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top