Γάμο οι Brangelina, γάμο και η Jennifer Aniston

Ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα η ηθοποιός

Γάμο οι Brangelina, γάμο και η Jennifer Aniston

Δεν προλάβαμε καλά, καλά να χωνέψουμε ότι τελικά ο Brad Pitt και η Angelina Jolie το αποφάσισαν και θα το βάλουν το στεφάνι και να που μαθαίνουμε ότι και η Jennifer Aniston ετοιμάζεται για γάμους και χαρές.

Σύμφωνα με αμερικανικό περιοδικό η Jen τον Ιούλιο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του καλού της Justin Theroux. Και δεν θα έχουμε μόνο γάμους, αλλά θα έχουμε και γεννητούρια!!!

Ναι, ναι, τα δημοσιεύματα θέλουν την Aniston να περιμένει το πρώτο της παιδί, γι’ αυτό και βιάζεται το κορίτσι να αποκατασταθεί.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αμέσως οι κακέ�� γλώσσες είπαν ότι η Jennifer το αποφάσισε για να μπει στο μάτι του Brad. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει.

Η ηθοποιός έχει ξεπεράσει προ πολλού τον Brad Pitt και μάλιστα δηλώνει χαρούμενη για τον πρώην της. Το περιοδικό μάλιστα λέει ότι του χρωστάει και χάρη γιατί αν δεν την χώριζε δε θα γνώριζε και τον άνδρα της ζωής της. Τον Justin ντε!

Τώρα αν θα επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι η Jennifer είναι full in love, οπότε γιατί όχι να μην παντρευτεί για δεύτερη φορά;

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top