Πολυχρονίδης: «Οι παίκτες στο Asia Express θα έχουν μόνο 1 ευρώ την ημέρα»

Τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν και οι δύσκολες δοκιμασίες

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο Breakfast@Star

Εκτός από τον Τροχό της Τύχης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ηγείται και του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού περιπέτειας, Asia Express, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκεύη 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star. 

Το μεγάλο ταξίδι στις χώρες της Ασίας δυσκόλεψε ακόμα και τον ίδιο τον παρουσιαστή του Asia Express

Το μεγάλο ταξίδι στις χώρες της Ασίας δυσκόλεψε ακόμα και τον ίδιο τον παρουσιαστή του Asia Express

O παρουσιαστής αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star, όλες τις λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα. «Οι παίκτες, δηλαδή τα έξι ζευγάρια, έχουν στη διάθεσή τους 1 ευρώ την ημέρα», ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια σε αυτή τους την περιπέτεια.

Το Asia Express κάνει πρεμιέρα - Γνωρίστε τα 9 ζευγάρια

O Πέτρος ξεκαθάρισε ότι στο Asia Express δεν υπάρχει ψηφοφορία. «Δε σε ψηφίζει κάποιος... Παραμένεις στο Asia Express επειδή τα κατάφερες να παραμείνεις, να ανταπεξέλθεις σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες», ξεκαθάρισε. «Οι αποχωρήσεις έχουν να κάνουν με αυτούς που δε φτάνουν στο τέλος», συμπλήρωσε.

«Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους 1 ευρώ», αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ όποιο από τα ζευγάρια τα πηγαίνει καλά στις αποστολές θα έχει και κάποιου είδους ανταμοιβή.

Το Asia Express κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30/9 στο Star!

Οι συνθήκες σε αυτό το πρότζεκτ είναι φοβερά δύσκολες είπε ο παρουσιαστής, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες -όπως κι ο ίδιος- ήθελαν να αποχωρήσουν από την πρώτη εβδομάδα!

Asia Express: Τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε τα εννέα ζευγάρια που θα συμμετέχουν. Αυτοί θα είναι οι: Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι), Χριστίνα Παππά και Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος), Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι), Χρήστος Ζώτος και Στέλιος Λεγάκης (φίλοι), Κωνσταντίνος Βασάλος και Φίλιππος Ιωάννου/Fipster (φίλοι), Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis (φίλες), Θεοδώρα Ρασέλ και Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη), Νάσος Γαλακτερός και Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος).

Asia Express: Δείτε τα συναρπαστικά trailer του ταξιδιωτικού παιχνιδιού!

Asia Express: Κάθε πότε θα προβάλλεται

Το Asia Express θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00! Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top