Τζούλια Νόβα-Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ανέβηκαν τον Όλυμπο με το μωρό στην πλάτη!

Η εννιά μηνών κόρη του ζευγαριού ανέβηκε στο βουνό!

Ανάβαση στον Όλυμπο έκανε η Τζούλια Νόβα και ο σύζυγός της Μιχάλης Βιτζηλαίος και μαζί τους είχαν την καλύτερη παρέα. Αυτή δεν ήταν άλλη από την εννιά μηνών κόρη τους!

Νόβα: «Κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι»

Το ζευγάρι ταξίδεψε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον Όλυμπο μαζί με το μωρό του και η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πολλά βίντεο από την εμπειρία τους, δείχνοντάς μας βήμα – βήμα τη διαδρομή τους.

τζούλια νοβα στον ολυμπο

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε στο βουνό κουβαλώντας τη μικρή ορειβάτισσα στις πλάτες τους.

Η Τζούλια Νόβα, εκτός από τα εντυπωσιακά βίντεο, δημοσίευσε και μία σειρά εικόνων από το χιονισμένο βουνό, αγκαλιά με την κόρη της, η οποία θα ονομαστεί Δάειρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

«Γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το "Δάειρα" ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό» είχε πει η Τζούλια Νόβα για το ιδιαίτερο όνομα που θα πάρει η μικρή της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top