«Μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι...»: Η απόφαση της Μαίρης Συνατσάκη

Όσα είπε η παρουσιάστρια & influencer σε βιντεάκι της

Δείτε τα insta stories της Μαίρης Συνατσάκη

Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον Ίαν Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη ζήτησε μία χάρη από τους followers της.

«Σούργελο, θέλεις να κάνεις και παιδί»: Η επίθεση που δέχτηκε η Συνατσάκη

Η παρουσιάστρια και influencer διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με το κοινό της στο Instagram και συχνά, τοποθετείται σχετικά με διάφορα θέματα, ενώ δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι την απασχολεί.

Παρότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Μαίρη Συνατσάκη χάρηκε τις διακοπές της

Παρότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Μαίρη Συνατσάκη χάρηκε τις διακοπές της /Φωτογραφία Instagram

Το βράδυ της Παρασκευής μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα με μητέρες που αντιμετωπίζουν δύσκολους τοκετούς, παιδιά με προβλήματα υγείας, αλλά και γενικότερα θέματα, τα οποία προκαλούν άγχος σε μια εγκυμονούσα.

Προσπάθησε λοιπόν, μέσα από insta storeis της να εξηγήσει στο κοινό πως ναι μεν εκτιμάει το γεγονός ότι μοιράζονται μαζί της τις ιστορίες τους, όμως πολλές από αυτές της προκαλούν άγχος κι αγωνία.

Μαίρη Συνατσάκη: Οι λιγούρες που έχει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή δεν κάνω κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ. Δεν ισχύει για πάντα, αλλά μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και να είναι όλα καλά. Να μην έχω αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα, αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους και θέματα υγείας αυτή τη στιγμή», εξήγησε.

«Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης. Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δε με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με εμένα, δε με απασχολούν καν. Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, μια φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα», συνέχισε.

Η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της...

Η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της...

Μαίρη Συνατσάκη: «Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται “θέματα”»

«Για κάποιον λόγο, νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι, γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου... Δυσκολεύομαι πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια. Θα μου πεις, "δεν υπάρχουν αυτά;". Υπάρχουν. Απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία... Κάποιοι που ζητάνε βοήθεια, να κοινοποιήσω πράγματα. Με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτήν τη φάση», έκλεισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top