Britney Spears: Την εκθέτει το βίντεο που μαλώνει με τα παιδιά της

Το δημοσίευσε ο πρώην σύζυγός της, Kevin Federline

Δείτε βίντεο για την Britney Spears από το Breakfast@Star

Σφοδρή διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Britney Spears και τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline

Britney Spears: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της!

Η Britney Spears κι ο Kevin Federline υπήρξαν παντρεμένοι για ένα μικρό διάστημα

Η Britney Spears κι ο Kevin Federline υπήρξαν παντρεμένοι για ένα μικρό διάστημα /Φωτογραφία AP Images

Έπειτα από τους ισχυρισμούς του ότι οι γιοι τους δε θέλουν πια να βλέπουν τη μητέρα τους, ο Federline δημοσιοποίησε προ τετραετίας βίντεο όπου ακούγεται η pop star να τσακώνεται με τους έφηβους γιους τους. «Δεν μπορώ να κάνω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν», έγραψε στη δημοσίευσή του ο πρώην της Spears. 

Φωτογραφήσεις σαν κι αυτές εκθέτουν ακόμα περισσότερο την Britney Spears

«Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12 ετών. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό», έγραψε στη συνέχεια 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail

Το πρώτο κλιπ φαίνεται να κινηματογραφήθηκε από ένα από τα αγόρια μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους, καθώς η Spears μπαίνει μέσα και τους επικρίνει που δεν τη σέβονται. Το δεύτερο κλιπ είναι γυρισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με την τραγουδίστρια στη θέση του συνοδηγού και τα δύο αγόρια πίσω. Η σταρ παίρνει το τηλέφωνο του 12χρονου Sean επειδή αρνήθηκε να φορέσει παπούτσια όταν πήγαιναν σε ένα παγωτατζίδικο.

Ξεσπά η Britney Spears: «Οι γονείς μου θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια είναι συντετριμμένη για την οικογενειακή αυτή διαμάχη. Δημοσίευσε οργισμένα μηνύματα στο Instagram όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Federline ότι εξέθεσε τους έφηβους γιους τους στη χρήση μαριχουάνας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top