Ξεσπά η Britney Spears: «Οι γονείς μου θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»

Ευχαριστεί όσους πάλεψαν μαζί της με το κίνημα ''Free Britney”

Βίντεο από το Breakfast@Star

Η Britney Spears ανήρτησε νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο ευχαριστεί όσους τη στήριξαν, τα μέλη του κινήματος Free Britney, λέγοντας ότι «της έσωσαν τη ζωή», ενώ εξαπέλυσε και νέα πυρά κατά των γονιών της, που «θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».

Η Britney Spears απελευθερώθηκε - Οι γυμνοί «πανηγυρισμοί» στο Instagram

Στο εν λόγω βίντεο, η διάσημη pop star εκφράζει τα συναισθήματά της, αφού πλέον μπορεί να οδηγεί η ίδια το αυτοκίνητό της, σαν «κανονική γυναίκα», να διαχειρίζεται τα χρήματά της και αν θέλει να τα «σηκώνει» από το ATM για να αγοράσει... κεριά!

μπριτνει σπιαρς

Ξεσπά η Britney Spears: «Οι γονείς μου θα έπρεπε να είναι στη φυλακή»

Σε άλλο σημείο του βίντεο, κατακρίνει τη συμπεριφορά των γονιών της, που τόσα χρόνια ζούσε υπό την κηδεμονία τους σαν αιχμάλωτη, ενώ είπε ότι θα έπρεπε να βρίσκονταν στη φυλακή μετά από αυτά που της έκαναν.

«Θα μπορούσα επίσης να κάνω μια υπόδειξη των σκέψεών μου πριν πάω και βάλω τα πράγματα στη θέση τους στην Oprah. Ποιος ξέρει… Ξέρω πόσο ντροπιαστικό είναι να μοιράζομαι το γεγονός ότι δεν έχω δει ποτέ μετρητά ή δεν μπόρεσα να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου…. αλλά ειλικρινά τρελαίνομαι κάθε μέρα που ξυπνάω και σκέφτομαι πώς η οικογένειά μου και η συντηρητική υπηρεσία μπόρεσαν να κάνουν αυτό που μου έκαναν… ήταν αποθαρρυντικό και εξευτελιστικό! Δεν αναφέρομαι καν σε όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν για τα οποία θα έπρεπε να είναι όλοι στη φυλακή… ναι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου που πηγαίνει στην εκκλησία! Έχω συνηθίσει να διατηρώ την ειρήνη για την οικογένεια και να κρατάω το στόμα μου κλειστό... αλλά όχι αυτή τη φορά... ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ και ελπίζω να μπορέσουν να κοιτάξουν ψηλά απόψε και να ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!», έγραψε στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top