Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα το στήριγμα, τον άνθρωπό μου, τη ζωή μου»

Τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε «μάχη» με τον καρκίνο.

Δέσποινα Μοιραράκη: Το κρυφό δράμα της για τον σύζυγό της, Γιάννη


Λίγο πριν το στερνό «αντίο» η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε μαζί της και η παρουσιάστρια διάβασε στον «αέρα» του Happy Day το μήνυμα που της έστειλε.

Γιάννης Κοντούλης: Η Δέσποινα Μοιραράκη τον αποχαιρέτησε όπως του άξιζε

«Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια διάβασε το μήνυμα το μήνυμα.

Η παρουσιάστρια του Cash or Trash προσπαθούσε να σταθεί «βράχος» στο πλευρό του άντρας της και να μη λυγίσει λεπτό.

Η παρουσιάστρια του Cash or Trash προσπαθούσε να σταθεί «βράχος» στο πλευρό του άντρας της και να μη λυγίσει λεπτό.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας του Cash or Trash.

Μοιραράκη: Καταβεβλημένος ο σύζυγός της στις τελευταίες του φωτογραφίες

«Αγαπημένε μου captain... »: Συγκινεί ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη

Η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, για να πουν το τελευταίο αντίο στον ναύαρχο εν αποστρατεία.

Επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι να μην υπάρχουν στο σημείο δημοσιογράφοι, ώστε να μπορούν οι δικοί του άνθρωποι να τον αποχαιρετήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top