Bon Jovi: Πέθανε ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος

Πώς τον αποχαιρέτησαν τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας

Δείτε φωτογραφίες του θρυλικού συγκροτήματος Bon Jovi

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (05/06), σε ηλικία 70 ετών, ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και αρχικός μπασίστας του διάσημου συγκροτήματος Bon Jovi.

Άννα Βίσση: Στην Αμερική με τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της

Ο Alec John Such, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 70 χρόνων, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της διάσημης μπάντας Bon Jovi και ο πρώτος μπασίστας της

 

 

Δανάη Μπάρκα: Διήμερη απόδραση στο Λονδίνο

Το μήνυμα του συγκροτήματος

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η μπάντα έγραψε:

«Είμαστε λυπημένοι που μάθαμε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Alec John Such. Ήταν αυθεντικός. Ως ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του σχηματισμού του συγκροτήματος. Για να είμαστε ειλικρινείς, βρήκαμε τον δρόμο μας ο ένας προς τον άλλον μέσω του Alec. Ήταν παιδικός φίλος του Tico και έφερε τον Richie να μας δει να παίζουμε. Ο Alec ήταν πάντα άγριος και γεμάτος ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια. Θα μας λείψει πολύ».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bon Jovi (@bonjovi)

 

Οι Bon Jovi ιδρύθηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ το 1983 και είχαν επιτυχίες με τραγούδια όπως τα Livin' On a Prayer και Wanted Dead or Alive. Ο Alec John Such αποχώρησε από το συγκρότημα το 1994 και αργότερα αντικαταστάθηκε από τον μπασίστα Hugh McDonald. Όπως αναφέρει το CNN, το συγκρότημα επανενώθηκε όταν οι Bon Jovi εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι πέρασε τις ώρες στο πλοίο με τις κόρες της

 

Στην τελετή εισδοχής, ο Such μίλησε με αγάπη για την εποχή εκείνη και για τους συναδέλφους του, λέγοντας: «Τους αγαπώ μέχρι θανάτου». «Όταν ο Jon Bon Jovi με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να είμαι στο συγκρότημα του πριν από πολλά χρόνια, σύντομα συνειδητοποίησα πόσο σοβαρός ήταν και ότι είχε ένα όραμα στο οποίο ήθελε να μας φέρει. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτού του οράματος», είπε στην ομιλία του.

Ουκρανία: Πολίτες γεμίζουν σακιά με άμμο στην Οδησσό ακούγοντας Bon Jovi

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top