Αντώνης Βαρδής: «δεν έχω εμμονές και δεν βλέπω φαντάσματα»

Τι αναφέρει σε επιστολή για την κόντρα με τον Μικρούτσικο

Αντώνης Βαρδής: «δεν έχω εμμονές και δεν βλέπω φαντάσματα»

Να δοθεί τέλος στον σάλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ζητά με επιστολή του ο Αντώνης Βαρδής. Ο συνθέτης -που είχε σοκάρει τους πάντες λέγοντας πως χάρηκε όταν ο παρουσιαστής έμεινε χωρίς δουλειά- τονίζει πως δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έγιναν, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει στόχο να κάνει κακό και ζητά συγνώμη από τον γιο του παρουσιαστή.

Στην επιστολή που έστειλε αποκλειστικά στην εκπομπή «Super Star», ο Αντώνης Βαρδής αναφέρει μεταξύ άλλων: «θα ήθελα να παρακαλέσω αν είναι να δυνατόν να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το σίριαλ στο οποίο είμαι συνυπεύθυνος και εγώ... Εδώ και χρόνια δεν έχω ανοίξει εγώ συζήτηση για το άτομο αυτό. Δυστυχώς, ενώ γράφονται διάφορα πράγματα για την ζωή μου και την δουλειά μου πάντα τίτλος είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο».

«Πιστεύω ότι αν δεν θέλατε να τον στεναχωρήσετε δεν θα δημοσιεύατε το θέμα», συνεχίζει στην επιστολή του ο Αντώνης Βαρδής και χαρακτηρίζει -ειρωνικά- τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομά του, ως μετριοπαθή, μετριόφρων, που έχει αίσθηση του μέτρου και χωρίς έπαρση.

Ο συνθέτης, πάντως, είναι καυστικός: «τον καιρό που μας έβριζε ολημερίς και ολονυχτίς, εμένα και την κυρία Κούκα, από ΑΝΤ1, Star και Alter δεν βρέθηκε να του πει ένας άνθρωπος «σταμάτα ρε φίλε, το παράκανες»... Από την ημέρα που συνέβησαν αυτά βιώνω έναν παροπλισμό από την δισκογραφική μου εταιρεία, που -ευτυχώς- έχοντας το δικαίωμα ως συνθέτης να συνεργάζομαι με τραγουδιστές άλλων εταιρειών, υπάρχω ακόμα στον χώρο και ζω μόνο από αυτό».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Βαρδής καταλήγει: «��ν ήθελα να του κάνω κακό, θα του είχα κάνει μήνυση εκείνο το διάστημα. Είναι ένα γεγονός που θα ήθελα να το ξεχάσω, αλλά δεν μπορώ να το λησμονήσω. Έχω την ειλικρινή διάθεση να ζητήσω συγνώμη από τον γιό του τηλεπαρουσιαστή για τα σκληρά λόγια για τον πατέρα του που άκουσε από εμένα, γιατί ξέρω πώς αισθάνθηκαν εκείνο τον καιρό και τα δικά μου παιδιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top