Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού ο Στέλιος Μάινας

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω» είπε σοκαρισμένος

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού ο Στέλιος Μάινας
Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε ο Στέλιος Μάϊνας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, περπατούσε στην πλατεία Βικτορίας, όταν την ώρα που μιλούσε στο κινητό του, δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν μετανάστη.

Ο άγνωστος άνδρας, προσπάθησε να του αρπάξει το κινητό, όμως ο Στέλιος Μάινας δεν έκατσε με σταυρ��μένα τα χέρια: αντέδρασε, και προσπάθησε να αμυνθεί. Οι δυο τους συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο Στέλιος Μάινας να καταφέρει να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό άνδρα.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι μετανάστες που όλη αυτή την ώρα παρακολουθούσαν το σκηνικό, έσπευσαν προς βοήθεια, έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια, ακόμα και με μπουκάλια μπύρας.

Την στιγμή εκείνη, ο γνωστός ηθοποιός φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εκείνη την ώρα νόμιζα ότι θα πεθάνω και θα σταματήσω να αναπνέω».

Παρ’ όλ’ αυτά, άξια θαυμασμού είναι η στάση που κράτησε ο γνωστός ηθοποιός μετά το βίαιο περιστατικό. Με περίσσεια ανωτερότητα, δήλωσε πως «δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους. Στη θέση του συγκεκριμένου μετανάστη θα μπορούσε να είναι ένας Έλληνας».

Μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογήσει και τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, καθώς όπως είπε η συγκεκριμένη περιοχή έχει γκετοποιηθεί, με τους μετανάστες να καταφεύγουν σε ακραίους τρόπους ώστε να επιβιώσουν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top