Η κριτική της Ναταλίας Γερμανού στα τραγούδια της Eurovision

Για ποιο τραγούδι είπε «μου έκανε κλικ»;

Η κριτική της Ναταλίας Γερμανού στα τραγούδια της Eurovision

Καλεσμένη… δια αποστάσεως ήταν η Ναταλία Γερμανού σήμερα στην εκπομπή «Κους Κους» στην οποία μίλησε ζωντανά για τα 6 υποψήφια τραγούδια την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.


«Τα τραγούδια τα άκουσα και εγώ για πρώτη φορά χθες. Πιστεύω πολύ στην πρώτη ακρόαση ενός άσματος. Η γνώμη μου είναι ότι κανένα τραγούδι δεν είναι κακό. Γιατί έχω ακούσει κάτι υπερβολές του στ��λ “αυτό είναι ντροπή για τη χώρα μας”…» εξήγησε η στιχουργός του «My number one», του τραγουδιού της Έλενας Παπαρίζου που έδωσε τη μοναδική πρωτιά στη χώρα μας στη Eurovision το 2005.


Στη συνέχεια έδωσε μια πιο προσωπική πινελιά στις απόψεις της…: «Όλα ήταν συμπαθέστατα άλλα μόνο ένα μου έκανε “κλικ”. Προσωπικά -και πέστε να με φάτε- μου άρεσε το τραγούδι που προκάλεσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια. Το τραγούδι του Λούκα. Είχε, πιστεύω, το κάτι διαφορετικό επιτέλους. Γιατί να μην διεκδικήσουμε κάτι στη Eurovision με ένα κομμάτι διαφορετικό; » είπε η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος και συμπλήρωσε εμφατικά: «Μου αρέσει το σκοτεινό «ροκ» με το οποίο αρχίζει το τραγούδι. Και όταν -στη συνέχεια- μπαίνει το ζεϊμπέκικο και ο ελληνικός στίχος, λες “Ε ναι, ρε φίλε!”»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top