Τάκης Χρυσικάκος: Είχα κορωνοϊό. Μου έγραφαν “καλά να πάθεις, να πεθάνεις”

«Πέρασα κατάθλιψη καραμπινάτη, έκανα θεραπεία 1 χρόνο»

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για τον Τάκη Χρυσικάκο αφού νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Τάκης Χρυσικάκος: Νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο γνωστός ηθοποιός

Μάλιστα, η παραμονή του στο νοσοκομείο διήρκησε επτά εβδομάδες. Τελικά, η περιπέτεια με την υγεία του είχε αίσιο τέλος και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για εκείνες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που λάμβανε από κόσμο που ευχόταν να πεθάνει.

Τάκης Χρυσικάκος

«Νόσησα από κορωνοϊό και έμεινα 7 εβδομάδες στο νοσοκομείο, ο κόσμος μου έλεγε σε μηνύματα “καλά να πάθεις, να πεθάνεις”. Ήταν πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Mega  Καλημέρα».

Αυτή δεν ήταν η μόνη δύσκολη στιγμή στη ζωή του, μιας και έχει χάσει αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ στο παρελθόν η κατάθλιψη του έχει χτυπήσει την πόρτα.

«Οι απώλειες είναι πολλές σε εμένα, πρώτα έχασα τη μητέρα μου και μετά την αδελφή μου, που την έχασα 3 χρόνια μετά. Η αδερφή μου ήταν η δεύτερη μητέρα μου. Πέρασα κατάθλιψη καραμπινάτη, έκανα θεραπεία 1 χρόνο. Μετά από το Άγιο Όρος έγινε ταύτιση της μάνας μου με την Παναγία. Αυτή η ταύτιση με λύτρωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top