«Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς απομονώθηκα για έξι μήνες στο Καϊμακτσαλάν»

Όσα αποκάλυψε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά Ψίθυροι Καρδιάς του Μανούσου Μανουσάκη που γνώριζε τεράστια επιτυχία! 

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Το δημόσιο μήνυμα μετά το σοβαρό τροχαίο του γιου του

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο «Μάρκος» του σίριαλ, μίλησε για τις στιγμές που θέλησε να απομακρυνθεί από όλους κι από όλα.

Μιχάλης Ιατρόπουλος

Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

«Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς και το Σημάδι του Έρωτα είχα πάει στο Καϊμακτσαλάν κι έμεινα έξι μήνες μόνος μου... κουράστηκα. Δεν το ήξερα καλά το έργο της δημοσιότητας, αλλά πιστεύω ότι το διαχειρίστηκα με ταπεινότητα και σωφροσύνη λόγω του έντονου έντιμου ή... άτιμου βίου που είχα. Είχα τη γνώση να είμαι βιδωμένος στη γη και να μην παίρνει το κεφάλι μου αέρα από διάφορα εγκώμια τα οποία είναι ευκαιριακά και δε στέκουν πουθενά. Ο κόσμος ξεχνάει πολύ γρήγορα», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Ιατρόπουλος: «Η μητέρα μου με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της»

«Μου έχει συμβεί πολλές φορές να με βγάλει κάποιος εκτός εαυτού, είναι καθημερινότητα. Όσο μεγαλώνεις κι ωριμάζεις, νομίζω τα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Έχω ηρεμήσει πλέον, πολύ δύσκολα μπορεί να με νευριάσει κάποιος», δήλωσε στη συνέχεια. 

Κατερίνα Καλκανά Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Καλκανά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Στην πρώτη καραντίνα δούλεψα και σαν μαραγκός κι έβαφα σπίτια κι εκεί που πήγαινα με αναγνώριζαν κι έμεναν άφωνοι», πρόσθεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top