Meghan Markle: Εμφάνιση πολλών... καρατίων για τη σύζυγο του πρίγκιπα Harry

Οι δυο τους παρευρέθηκαν στους Αγώνες Invictus 2022

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξίδεψαν ως την Ολλανδία, προκειμένου να παρευρεθούν στους Αγώνες Invictus 2022, όπου παίρνουν μέρος τραυματίες πολέμου.

Meghan Markle: Η εντυπωσιακή total white εμφάνιση

Μόλις το ζευγάρι έφτασε στο Zuiderpark, όπου διεξάγονται οι αγώνες τα φωτογραφικά φλας «κλίκαραν» την κάθε τους κίνηση. Η 40χρονη δούκισσα του Sussex έλαμπε μέσα σε ένα υπέροχο λευκό κοστούμι του ιταλικού οίκου Valentinο. 

Η Meghan Markle με τον σύζυγό της πρίγκιπας Harry παρευρέθηκαν στους Αγώνες Invictus 2022 και εκείνη λαμπε μέσα σε ένα υπέροχο λευκό κοστούμι του ιταλικού οίκου Valentinο

Στη συνέχεια, παρευρέθησαν στην τελετή έναρξης των αγώνων Invictus 2022, όπου όλοι τους υποδέχτηκαν με δυνατά χειροκροτήματα. 

Το ζευγάρι εμφανίστηκε χέρι-χέρι στην τελετή έναρξης των Αγώνων Invictus 2022

Η Meghan Markle έλαμπε με την ολόσωμη φόρμα (που κόστισε περίπου 620 λίρες!) που επέλεξε να εμφανιστεί, αλλά και με τα κοσμήματα που αποφάσισε να τη συνοδέψει, ύψους πολλών χιλιάδων λιρών!

Χαμογελαστή και πολύ ανανεωμένη, η Meghan Markle έλαμπε δίπλα στον σύζυγό της πρίγκιπας Harry

Τα διαμαντένια βραχιόλια, τα σμαραγδένια σκουλαρίκια και το πολύτιμο κολιέ του οίκου Cartier έκαναν την εμφάνιση της δούκισσας του Sussex ακόμη πιο λαμπερή

Τα αξεσουάρ που επέλεξε η δούκισσα του Sussex ήταν αρκετά διαμαντένια και σμαραγδένια βραχιόλια, καθώς και σμαραγδένια σκουλαρίκια, με τα οποία συνόδεψε το επίσημο look της, ενώ το κολιέ του οίκου cartier κόστισε περίπου 12.800 λίρες!

Το δημόσιο φιλί των Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην τελετή έναρξης των Αγώνων Invictus 2 022

Το ζευγάρι ήταν πολύ κομψό και πολύ αγαπημένο, μην κρύβοντας δημόσια την αμοιβαία αγάπη τους, λέγοντας πόσο περήφανοι και τυχεροί είναι που βρήκαν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top