Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή θα είναι η νέα τηλεοπτική του σύντροφος

Όμορφη, μελαχρινή με καριέρα στο εξωτερικό

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν, πρωταγωνιστώντας σε νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ

Σκορδά για Παπαδόπουλο: «Ο τρόπος που μιλάς δείχνει τι καθρεφτίζεις... »

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη!, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα κωμωδία που θα προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση, ενώ στο ίδιο επίπεδο των προχωρημένων διαπραγματεύσεων βρίσκεται όμορφη και πολύ ταλαντούχα συνάδελφός του. 

Μετά από μια μικρή απουσία η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιστρέφει στην τηλεόραση

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην μυθοπλασία την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ1. Εγκρίθηκε από ότι μαθαίνω η νέα του σειρά κομεντί κωμωδία κι έχουμε πολλά χρόνια να τον δούμε στη μυθοπλασία. Δίπλα του θα βρεθεί μία παρτενέρ που έχουμε χρόνια να τη δούμε. Είχε φύγει για το Χόλιγουντ. Για να σας δώσω μια βοήθεια… τελευταία φορά την είχαμε δει το ’16 στο Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας. 

Η αντίδραση του Παπαδόπουλου μετά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

«Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι τηλεοπτική παρτενέρ του Σπύρου Παπαδόπουλου κι αναμένεται οι τελικές υπογραφές να πέσουν τις επόμενες ημέρες, αφού είναι σε τελικές συζητήσεις. Τα γυρίσματα της νέας σειράς της δημόσιας τηλεόρασης από ό,τι μαθαίνω θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top