Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ο γάμος στο Λας Βέγκας ήταν... πρόβα!

Δείτε τα 10 ενσταντανέ που πόσταρε η διάσημη τηλεπερσόνα

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του ζευγαριού

Τις πρώτες φωτογραφίες από την... πρόβα του γάμου της με τον Travis Barker στο Λας Βέγκας, μοιράστηκε η Kourtney Kardashian.

Παντρεύτηκε ξαφνικά η Kourtney Kardashian - Αμέσως μετά τα Grammy

Η διάσημη τηλεπερσόνα κι ο σύντροφός της, λίγο μετά την τελετή των βραβείων Grammy βρέθηκαν σε ένα παρεκκλήσι του Λας Βέγκας και παντρεύτηκαν, χωρίς ωστόσο ο γάμος τους να ισχύει στα χαρτιά. Άλλωστε, όπως αναφέρει η ίδια στο post της στο Instagram, δεν είχαν μαζί τους τις άδειες για τον γάμο

Travis Barker Kourtney Kardashian

Travis Barker & Kourtney Kardashian στα βραβεία του MTV τον Σεπτέμβριο του 2021 /Φωτογραφία AP Images

Αρραβωνιάστηκε η Kourtney Kardashian: Τα τριαντάφυλλα σε σχήμα καρδιάς!

«Βρήκα αυτές τις εικόνες στη συλλογή μου. Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πολύ μακριά (Λας Βέγκας) στις 2 το πρωί, μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ο όμορφος βασιλιάς της βρέθηκαν στο μοναδικό ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν "Έλβις" και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια). Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι «πάντρεψε» σωσίας του Έλβις Πρίσλεϊ» πριν από λίγα 24ωρα, καθώς οι δυο τους ήθελαν να βάλουν τη δική τους «ροκ» πινελιά στον γάμο τους. «Ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους με τις ευλογίες του "βασιλιά του rock n roll", ή έστω κάποιου που του μοιάζει», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στη γνωστή ιστοσελίδα ΤΜΖ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top