Αρραβωνιάστηκε η Kourtney Kardashian: Τα τριαντάφυλλα σε σχήμα καρδιάς!

Το παραμυθένιο σκηνικό και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις της οικογένεια Kardashian / βιντεο AP

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είναι full in love και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και η πρόταση γάμου έγινε σε ένα resort σε παραλία της Santa Barbara.

Η Kourtney πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους followers της αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα για εκείνη και τον σύντροφό της.

O hairstylist της Kourtney Kardashian λέει τα πάντα για το κούρεμά της

Οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι μέσα σε μια καρδιά από κόκκινα τριαντάφυλλα, ενώ στη λεζάντα του post της η μέλλουσα νύφη αρκέστηκε να γράψει: «Για πάντα».

Η φιλία που κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα

Η Kourtney και ο Travis ήταν πολλά χρόνια φίλοι προτού ξεκινήσουν να βγαίνουν στα τέλη του 2020, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 έγιναν ζευγάρι. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι και μάλιστα ο ντράμερ έχει κάνει τατουάζ το όνομα της αγαπημένου του στο στήθος του.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για την Kardashian και ο τρίτος για τον Barker. Η Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick, ενώ ο Barker έχει επίσης δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Shanna Moakler.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο και το οικογενειακό τραπέζι

Η κόρη του Travis φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη που ανέβασε μία φωτογραφία στα InstaStories με το εντυπωσιακό μονόπετρο κατά τη διάρκεια του δείπνου που δόθηκε μετά, παρουσία μελών και των δύο οικογενειών.

Από την άλλη πλευρά, η αδερφή της Kourtney Kardashian, Kim, δημοσίευσε ένα βίντεο με το φιλί του ζευγαριού στο οποίο φάνηκε να αναδεικνύει το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top