Γιαννάτου - Χαρίτος: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Το ζευγάρι κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις μαζί

Στο θέατρο Παλλάς και στην έναρξη του 22ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου έδωσαν το παρών ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η ηλικία, οι σειρές που έχει παίξει και ο σύντροφός της

Το ζευγάρι κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις μαζί. 

Λευτέρης Χαρίτος - Μαρκέλλα Γιαννάτου / Φωτογραφία: NDP

Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Πρω1νό είχε δηλώσει για την ηθοποιό σύντροφό του ότι: «Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

Από την άλλη η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει μιλήσει για τους λόγους που οι δυο τους δεν έχουν ακόμη παντρευτεί.

«Είπαν ότι μπήκα στις Άγριες Μέλισσες λόγω της σχέσης μου με τον Λευτέρη Χαρίτο. Θύμωσα στην αρχή, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση».

Μαρκέλλα Γιαννάτου / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top