«Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνει και μια κοπέλα, δέχομαι το κέρασμα»

Δείτε τον Έλληνα ζεν πρεμιέ που το δήλωσε

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τον βλέπουμε εδώ και τρεις σεζόν στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, ενώ πριν από λίγο καιρό συζητήθηκε πολύ για την τηλεφωνική φάρσα που έκανε στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί και κατέληξε στην αστυνομία! 

Σπ. Χατζηαγγελάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη φάρσα για βόμβα στο θέατρο

Ο λογος για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη που μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τις μικρές αμοιβές στο θέατρο, τη μεγαλύτερη περίοδο που ήταν single, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει παίξει για τρεις θεατές στο θέατρο κι αυτοί ήταν συγγενείς, ενός ηθοποιού. 

Αναφορικά με το θέατρο και τις αμοιβές των ηθοποιών, δήλωσε: «Έχω ξεκινήσει πειραματικά να μαθαίνω υποκριτική απλά δεν έχω πάει σε δραματική σχολή. Έχω παίξει στο θέατρο, ήμασταν 7 ηθοποιοί και είχαν έρθει τρεις θεατές κι αυτοί συγγενείς ενός ηθοποιού. Πάντα είχα πολύ μικρό ποσοστό από το θέατρο, μέχρι να βγω στην τηλεόραση. Έπαιρνα 150-200 ευρώ τον μήνα» και πρόσθεσε: «Έχω δουλέψει σερβιτόρος κι έκανα ιδιαίτερα μαθήματα ως φυσικός κι ήταν αποτυχία». 

Σπύρος Χατζηαγγελάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Ήταν η μούσα μου»

«Είναι πηγή έμπνευσης και ζωής το γυναίκειο φύλο για μένα. Ο έρωτας παίζει τεράστιο ρολό στη ζωή μου, για αυτόν αναπνέουμε, δεν ερωτεύομαι ευκολά. Έχω μείνει μόνος χωρίς σχέσης…αυτό το δευτερόλεπτο! Είμαι τέσσερα χρόνια μόνος μου. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνει και μια κοπέλα, δέχομαι και το κέρασμα. Είμαι πολύ περιποιητικός και τρυφερός ως άνθρωπος», πρόσθεσε προκαλώντας εντύπωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top