Renée Zellweger: Αγνώριστη και με πολλά παραπάνω κιλά!

Πρωταγωνιστεί στη σειρά του NBC «The Thing About Pam»

Άλλος άνθρωπος είναι για ακόμα μία φορά η Renée Zellweger. Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά του NBC «The Thing About Pam» και έχει πάρει τόσα πολλά κιλά που είναι πραγματικά αγνώριστη.

Πώς ήταν η ηθοποιός πριν δυο χρόνια / Φωτογραφία: Apimages 

Η σειρά περιγράφει την αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Betsy Faria, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Dateline» και στο podcast «The Thing about Pam». 

Η Zellweger θα υποδυθεί την Pam Hupp, η οποία ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη Faria ζωντανή και φέρεται να είναι η δολοφόνος της, χωρίς ωστόσο να βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.

Τα συγκλονιστικά γεγονότα της υπόθεσης ξεκίνησαν στις 22 Δεκεμβρίου 2011, όταν η Faria έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και άλλαξε το όνομα του συζύγου της στο ασφαλιστήριο ζωής 150.000 δολαρίων, προσθέτοντας ως μοναδικό δικαιούχο τη φίλη της Pam Hupp. Σκοπός της άρρωστης γυναίκας ήταν η φίλη της να δώσει τα λεφτά στις κόρες της όταν πεθάνει.

Η 52χρονη σταρ που έχει βραβευτεί με τέσσερα Golden Globe στην καριέρα της βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νέα Ορλεάνη για τα γυρίσματα της ταινίας και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είχε βάλει και ειδικά προσθετικά και στο πρόσωπό της ώστε να μοιάζει περισσότερο στην Hupp.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top