Μελίνα Νικολαΐδη: Αγκαλιά με τη Βανδή και τον Μπισμπίκη στο πάρτι γενεθλίων

Η Μελίνα έγινε 18 ετών

Τα γενέθλιά της είχε η Μελίνα Νικολαΐδη και έγινε 18 ετών. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έκανε ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι της στη Βούλα.

Δέσποινα Βανδή: Όλες οι φορές που η Μελίνα εμφανίστηκε με τα φορέματά της!

Φυσικά εκεί ήταν και η τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, ανεβάζοντας δυο τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της.

Για πρώτη φορά όμως και ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε ένα story αγκαλιά με την κόρη της Δέσποινας από το πάρτι γενεθλίων της.

Η τραγουδίστρια είχε ετοιμάσει ένα λαμπερό πάρτι για την κόρη της, είχε στολίσει μεγάλα χρυσά μπαλόνια με το νούμερο 18 στην κουζίνα, είχε κρεμάσει φωτάκια και είχε μαγειρέψει πολλά φαγητά για τους καλεσμένους της Μελίνας.

Η Δέσποινα έχει τεράστια αδυναμία στα δυο της παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Συγκινημένος ο Ντέμης για τη Μελίνα - Το super girl του κλείνει τα 18!

Μάλιστα, η κόρη της τραγουδίστρια εκτός από το υπέροχο στιλ, έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της μαμάς της στο τραγούδι. Η Μελίνα έχει βελούδινη φωνή και η Δέσποινα έχει ανεβάσει κάποιες φορές βιντεάκια με τις δυο τους να τραγουδάνε στο σπίτι. 

«Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τα παιδιά της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις!

«Η μικρή μου θυμίζει πολύ εμένα, πολύ καλύτερη από εμένα. Δηλαδή της αρέσουν Αρχαία, Ιστορία κ.τ.λ. και τραγουδάει συγκλονιστικά, έχει θεία φωνή. Εάν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο (τραγουδίστρια), εύχομαι να μπορώ να τη στείλω κάπου για να σπουδάσει αυτό που θέλει να κάνει. Εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι ή με την υποκριτική» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town η Δέσποινα Βανδή.

H Μελίνα σε μικρή ηλικία με τη μαμά της 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top