Κώστας Νικούλι: Ερωτευμένος με γοητευτική ηθοποιό ο «Πετρής» από τον Σασμό

Ο ηθοποιός συζεί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου

Η συνέντευξη του Κώστα Νικούλι στο «Breakfast@star»

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους της νέας γενιάς. Όπως όλα δείχνουν τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει μιας και πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για το υποκριτικό του ταλέντο.


Ο Κώστας Νικούλι είναι παθιασμένος με τη δουλειά του. Τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Έρωτας Μετά» και στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από τις «Άγριες Μέλισσες» υποδυόμενος τον «Γιώργη Σταμίρη» σε μικρή ηλικία.

Κώστας Νικούλι: Έχει παίξει και στις Άγριες Μέλισσες - Δε θα τον γνωρίσεις!

Φέτος, τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Σασμός» μέσα από τον ρόλο του «Πετρή Βρουλάκη».

Κώστας Νικούλι

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον «Πετρή» να πέφτει νεκρός από τη σφαίρα του «Αστέρη», ενώ από μακριά τον έβλεπε η αγαπημένη του «Σεμίνα».

 


Η γοητευτική ηθοποιός που έχει «κλέψει» την καρδιά του Κώστα Νικούλι

Μπορεί λοιπόν στη σειρά να ήταν ερωτευμένος με τη «Σεμίνα» - κατά κόσμον Εριέττα Μανούρη- αλλά στη πραγματικότητα ο 27χρονος ηθοποιός έχει δώσει αλλού την καρδιά του.

Η κοπέλα με την οποία είναι ερωτευμένος λέγεται Κατερίνα Μαούτσου και είναι επίσης ηθοποιός.

Ας μάθουμε όμως κάποια πράγματα για τη νεαρή ηθοποιό

  •  Είναι 35 ετών.
  • Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρo.
  • Έχει τελειώσει το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Αν και κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ήδη στο βιογραφικό της έχουν προστεθεί συνεργασίες με σπουδαίους ηθοποιούς όπως με τον  Γιάννη Μπέζο, τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, τον Θωμά Μοσχόπουλο και τη Βίκυ Σταυροπούλου.
  • Μία από τις δουλειές της που συζητήθηκαν ήταν η τελευταία παράσταση στην οποία έπαιξε τον περασμένο χειμώνα, με τίτλο «Ρόσμαρι».


Το επόμενο βήμα στη σχέση τους και η συγκατοίκηση

Ο Κώστας και η Κατερίνα διανύουν μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους. Έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έτσι τους τελευταίους μήνες ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

 
«Τους τελευταίους έξι μήνες συζώ με τη σύντροφό μου. Είναι πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Δε σκέφτομαι το τέλος. Βλέπουμε τη σειρά και μου κάνει πολύ εύστοχες παρατηρήσεις σε ό,τι αφορά τον τρόπο που παίζω. Είναι ηθοποιός και επικοινωνούμε με έναν άλλο τρόπο», είχε δηλώσει καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star».

Κώστας Νικούλι: Τι λέει ο «Πετρής» για την ηθοποιό σύντροφό του!

«Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω», είπε πει λίγο καιρό πριν στο «The 2night Show».

Κώστας Νικούλι: Ο ρόλος στον Σασμό, η καταγωγή και τα σχέδια γάμου

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top