Κυριακίδης: «Η Μουρμούρα είναι το αλατοπίπερο της κάθε σχέσης»

«Δεν έχω καμία σχέση με τον υπέροχο γκρινιάρη-συντηρητικό κυρ Ηλία»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο μιας και δεν έχει υπάρξει τέτοια κωμική παραγωγή με τέτοια επιτυχία.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Κάνω δουλειές που μου αρέσουν, έχω δουλέψει & τσάμπα

Συνεχίζεται για ένατη χρονιά και όπως όλα δείχνουν θα πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που όπως λέει είναι τρισευτυχισμένος με την επιτυχία που σημειώνει η σειρά.

 

«Τρισευτυχισμένος για πολλούς λόγους. Ο ένας εξ αυτών είναι ότι αισθάνομαι πώς συγκατοικώ με τους τηλεθεατές στα σπίτια τους και ένας άλλος η ποιότητα της παραγωγής που έχει σταθεί στο ύψος της μετά από τόσα χρόνια», δήλωσε αρχικά στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη και το allyou.gr.

«Το μεγάλο μπράβο αξίζει στους συγγραφείς μας. Ένα μεγάλο μυστικό είναι ότι η σειρά δεν είναι συνέχεια, αλλά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια και τρίτον οι χαρακτήρες της σειράς που υποδυόμαστε είναι τόσο αγαπητοί», πρόσθεσε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία της σειράς.

Όσο για το αν υπάρχουν διαφορές και ομοιότητες του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με τον τηλεοπτικό «Ηλία» απάντησε: «Δεν έχω καμία σχέση με τον υπέροχο γκρινιάρη-συντηρητικό κυρ Ηλία της σειράς».

Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος για να γλιτώσουν οι άνδρες από τη... μουρμούρα των γυναικών τους; «Αν το θέλαμε θα είχαμε γλυτώσει. Αλλά πιστέψτε με για να την ανεχόμαστε κάτι μας γοητεύει και μας δείχνει πώς είναι το αλατοπίπερο της σχέσης», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top