Η Ελεονώρα Μελέτη για τη συντήρηση ωαρίων – Η προσωπική της εμπειρία

«Υπάρχουν πολλές που δεν είχαν την τύχη να τα κάνουν όλα τέλεια»

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πρόσφατα πως θα κάνει κατάψυξη ωαρίων μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και εκτός από τις επαγγελματικές της επιτυχίες, πολλές είναι και οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τη γνώμη της σε γεγονότα της επικαιρότητας αλλά και προσωπικές εμπειρίες και σκέψεις της.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφέρεται στην κατάψυξη ωαρίων, μια διαδικασία στην οποία και η ίδια είχε υποβληθεί στο παρελθόν.

Καινούργιου: Θα κάνει κατάψυξη ωαρίων μετά τον χωρισμό από τον Τσαγκρίδη

Με αφορμή λοιπόν ερωτήσεις που δέχτηκε για το συγκεκριμένο θέμα, η παρουσιάστρια έγραψε σε ανάρτησή της:

«Από εχθές, έχετε στείλει δεκάδες φίλες, μήνυμα, ζητώντας να σας πω για την συντήρηση ωαρίων. Δεν θα μακρηγορήσω. Η διαδικασία είναι τυπικά κ ιατρικά απλή κ νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνετε. Θα ήθελα ωστόσο να εστιάσω σε κάτι πιο περίπλοκο κ δύσκολο, στην όλη διαδικασία, που είναι η ψυχολογία της γυναίκας που καλείται να το κάνει: Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να της θυμίζουν ότι μεγαλώνει. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται επειδή έφτασε στα 38 κ δεν έχει κάνει παιδί. Δεν έκανε γιατί επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στη δουλειά της, γιατί αυτό ήθελε.

Δεν έκανε γιατί χώρισε από μία σχέση ετών, στην οποία είχε επενδύσει, κ δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσε. Δεν έκανε γιατί δεν έχει βρει ακόμα τον σύντροφο της. Δεν έκανε γιατί αρρώστησε και πρέπει να το καθυστερήσει. Δεν έκανε γιατί δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Δεν έκανε γιατί δεν είναι σίγουρη ακόμα αν θέλει να κάνει κ ποτέ. Οποίος κ αν είναι ο λόγος, φέρει πάνω του κ πίσω του έντονη κριτική. Η γυναίκα που καλείται να αποφασίσει αν θα κάνει συντήρηση ωαρίων έχει να διαχειριστεί μέσα της πολλά. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι δικαστές των πάντων, ας μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα με την επί παντός επιστητού κριτική μας. Ας είμαστε υποστηρικτικοί κ πιο επιφυλακτικοί στο πως θα μιλήσουμε για εκείνες χωρίς να είμαστε εκείνες. Αν δε σε αφορά το θέμα, αν αναρωτιέσαι τι θέλουν όλες αυτές της τηλεόρασης κ βγαίνουν κ λένε τι κάνουν με τα αυγά τους, μη σχολιάσεις. Άστο. Προσπέρνα. Γιατί γύρω σου υπάρχουν πολλές που θα βοηθηθούν από τέτοιες αναρτήσεις. Υπάρχουν πολλές που δεν είχαν την τύχη να τα κάνουν όλα τέλεια όπως εσύ κ έχουν ανάγκη να ηρεμήσουν λιγάκι τη ψυχή τους… Με αγάπη.

*στο «γυναίκα ψάχνει» υπάρχει κεφάλαιο αφιερωμένο στην συντήρηση ωαρίων. Αναλυτικά σε 15 σελίδες όλα όσα βίωσα κατά τη διαδικασία. Για οποία πιστεύει Ότι θα τη βοηθήσει».

Δείτε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top