Έξαλλος ο Αλεξάνδρου για την πρώην του: «Σου είπα να σταματήσεις!»

Ο καβγάς για την Ελισάβετ Σπανού με τον Πουλόπουλο και τη Γεωργακοπούλου

Ένας καβγάς άνευ προηγουμένου έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης!

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη της πρώην συντρόφου του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Ελισάβετ Σπανού και τα πειράγματα της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της.

Αλεξάνδρου: Η αμήχανη συνάντηση με την πρώην του, Ελισάβετ Σπανού, on air!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και με αφορμή σχόλια της Χρίσλας Γεωργακοπούλου και του Γιάννη Πουλόπουλου, που θυμήθηκαν παλιές δηλώσεις του πρώην ζευγαριού, ξέσπασε.

Η Χρίσλα και ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφεραν ότι στο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν παραδεχόταν δημόσια ότι είχε σχέση με την Ελισάβετ Σπανού, ενώ εκείνη τότε δήλωνε στις κάμερες ότι είχε σχέση με το μοντέλο.

Αυτές οι πληροφορίες έκαναν πυρ και μανία τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είπε απευθυνόμενος στον συνεργάτη του Γιάννη Πουλόπουλο:

«Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μη γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνωΔεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δε θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου, ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δε σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα, που σας το έχω πει από το πρωί» τόνισε εξοργισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

«Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί! Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα! Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα».

Από τη θέση της, η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να συγκρατήσει και να ηρεμήσει τον συνεργάτη της, αλλά εκείνος φάνηκε ανένδοτος στο γεγονός πως ήθελε να θέσει τα όρια του.

«Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Δημήτρης και καλά κάνει και βάζει το όριο του! Ναι κάνουμε πλάκα γιατί πραγματικά έχουν περάσει αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε» τόνισε, με τη σειρά της, η καλεσμένη Ελισάβετ Σπανού η οποία και ήρθε σε άβολη θέση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top