Μέμος Μπεγνής: «Δεν έχω καθόλου σχέσεις με τον πατέρα μου»

Όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στο «Στούντιο 4»

Εξομολογητική διάθεση είχε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στον πατέρα του λέγοντας  πως εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα του.

Μέμος Μπεγνής: Ξεκαθάρισε αν είναι υπέρ ή κατά του εμβολιασμού

«Όχι, δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου. Καθόλου. Αλλά να είναι καλά, θέλω να είναι καλά. Είναι διάφορα προσωπικά… Είναι πολλά χρόνια έξω από τη ζωή μου. Απλά, χώρισαν οι δρόμοι μας και να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι. Και η αδερφή μου έχει την ίδια άποψη, όλοι έχουμε την ίδια άποψη», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να συζώ, να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο, θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό!»


Γιατί δε θέλει να αποκτήσει παιδιά;

Ο Μέμος Μεγνής, στη συνέχεια, εξήγησε και για ποιους λόγους δε θέλει να αποκτήσει τα δικά του παιδιά. «Δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι ένα παιδί όσα πολλά κι αν σου δίνει, εγώ το βλέπω ως μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια και δημιουργικά της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία αλλά δεν μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος για αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι σταθερός στις απόψεις μου, μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω συχνά – πολλές φορές δεν το ακούω – αλλά άμα το ακούσω πάω καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top