Αποστόλης Τότσικας: «Βλαχιά» να σχολιάζουν τη γυναίκα μου

Μίλησε για το βέτο που θέτει στις παραστάσεις

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για το βέτο που θέτει στις παραστάσεις, τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη και το ελληνικό #Metoo.

«Κανένα θέατρο δεν πληγώνεται από κανέναν και από τίποτα, ποτέ. Το θέατρο είναι μια αξία και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω στην αγριότητα και όταν κλήθηκα να αντιμετωπίσω περίεργες συμπεριφορές, σηκώθηκα και έφυγα λέγοντας ‘ή αυτός ή εγώ’ και έμεινα εγώ. Υποφέρω από το άγχος της παράστασης, δεν χρειάζεται να υποφέρω κι άλλο» ανέφερε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ρούλα Ρέβη: Η απάντησή της στη συγγνώμη του Αρναούτογλου

Αναφορικά με την οικογένειά του και τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, ο Αποστόλης Τότσικας εξομολογήθηκε:

«Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε, ήταν καταλύτης στη ζωή μου.
Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι. Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό, εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς, αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας».

«Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά για παιχνίδια και κάθε μέρα ξυπνάω στις 6:30 για να πάω τα παιδιά στο σχολείο. Ο γιος μας κάνει ό,τι τρέλα έχω κάνει κι εγώ, απλά εύχομαι να είναι τόσο τυχερός όσο ήμουν εγώ. Του έδειξα κάποια στιγμή ένα βιντεάκι παρκούρ κι έμπλεξα, του είπα “ξέχασέ το”. Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά μου αρκεί να είμαι κάπου από κάτω» κατέληξε ο Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top