Γιάννης Αϊβάζης: Έτσι κόλλησε κορωνοϊό - Τα συμπτώματα που έχει ακόμα

«Δεν είμαστε άτρωτοι. Έτυχε, έγινε. Σίγουρα δε το θες να σου συμβεί»

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης και αποκάλυψε πώς κόλλησε, αλλά και τα συμπτώματα που ακόμη τον ταλαιπωρούν.

Γιάννης Αϊβάζης: «Αγχώθηκα όταν νόσησε η Μαρία και το παιδί»

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αιβάζη: «Φοβήθηκα, ήταν κίτρινος»

«Δεν είμαστε άτρωτοι. Έτυχε, έγινε. Σίγουρα δε το θες να σου συμβεί. Το θέμα είναι πως πρόκειται για μια πολύ οδυνηρή εμπειρία. Όταν μπαίνεις στο νοσοκομείο και ειδικά από Covid και ξέρεις ότι άνθρωποι έχουν φύγει, ή τους κάνουν διασωλήνωση, ανησυχείς μη γίνει το ίδιο και σε σένα. Είναι ένας ιός που δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και είσαι μόνος σου. Αυτό είναι πολύ χειρότερο. Αυτό που μου κόστισε πολύ περισσότερο είναι ότι μετά από λίγες μέρες αρρώστησαν και οι δικοί μου.

Το κόλλησα όταν ήρθα σε επαφή με άνθρωπο που είχε επαφή με κρούσμα, ο οποίος και αυτός δεν ήξερε ότι έχει COVID γιατί ήταν συνεργάτης που έκανε καθημερινά τεστ. Τώρα είμαι μια χαρά ευτυχώς. Έχω κάποιες βαριές ανάσες. Επανέρχονται σιγά σιγά και η όσφρηση και η γεύση. Το ίδιο πράγμα και η Μαρία και η μικρή. Είμαστε σούπερ», ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα του Happy Day.

αιβάζης κορωνοϊός

Θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν και η Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους, Ισμήνη Αϊβάζη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top