Αννίτα Πάνια: «Στον γάμο με τον Καρβέλα ένιωθα χάλια»

Όταν γνώρισα τον Καρβέλα δεν τον ήθελα καθόλου, εξομολογήθηκε η Βίσση

Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια είναι πάρα πολύ καλές φίλες και υπάρχει ένας άνθρωπος που τις ενώνει. Φυσικά, αναφερόμαστε στον Νίκο Καρβέλα. Για τη σχέση τους μαζί του μίλησαν οι δύο γυναίκες στη πρεμιέρα της εκπομπής «Ανοιχτά».

Όσα λένε οι πρώην μεταξύ τους – Τα δάκρυα της Βίσση για τον Καρβέλα

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει», δήλωσε η Αννίτα Πάνια στην αρχή της κουβέντας με την Άννα Βίσση να συμπληρώνει: «Τον αγαπάμε».

Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Εγώ Versace, εκείνος… λαδωμένο παντελόνι»

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο της γνωριμίας της με τον συνθέτη. «Εγώ τον γνώρισα όταν ήταν 31 ετών.  Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο Καρβέλα. Όταν τον γνώρισα, δεν τον ήθελα καθόλου. Με φόβιζε. Μου έκανε τζιζ. Ήταν λίγο επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς, πούλαγε μαγκιά. Μετά άρχισα να ενδιαφέρομαι. Με τσίγκλιζε. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα. Όχι πως έχω ταμπού αλλά λέω “εμένα τι μου τα λέει όλα αυτά;”. Μετά φτιάχτηκα κι εγώ και λέω “μάλιστα, αυτός μου αρέσει”. Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το ‘84 και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή, το τραγούδι, την επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

 

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αννίτα Πάνια, η οποία μίλησε για τον γάμο της με τον συνθέτη και το πόσο άσχημα ένιωθε εκείνη την ημέρα. «Στον γάμο με τον Καρβέλα ένιωθα ότι πιο πολύ παντρευόσουν εσύ παρά εγώ. Το ζούσες πολύ περισσότερο, τραγούδαγες, χαιρόσουν. Εγώ δε χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό, που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top