«Να έλθεις να μας δεις πριν παντρευτείς!»

Πώς η Αντιγόνη Δρακουλάκη έκανε την Ελένη να τρέχει

«Να έλθεις να μας δεις πριν παντρευτείς!»

Αρον άρον τα μάζεψε κι έφυγε η Ελένη το μεσημέρι της Παρασκευής και «μην τον είδατε τον Παναή» με αυτό που άκουσε από την Αντιγόνη Δρακουλάκη! «Να έλθεις να με δεις στο θέατρο πριν παντρευτείς», της είπε… «Κάγκελο» η παρουσιάστρια! Που μόλις συνήλθε, πήρε τα χαρτιά της, το καναρινί φορεματάκι και το κατακόκκινο κραγιόν και έγινε Λούης…

Η πρωταγωνίστρια των Μυστικών της Εδέμ μίλησε για την επιτυχία της σειράς, τον γάμο της, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση της με τον κουμπάρο της Παναγιώτη Πετράκη, με τον οποίο είναι φίλοι στην ζωή και ζευγάρι στην σειρά του mega και στο θέατρο. Όταν η συνέντευξή της στον Καφέ έφθανε στο τέλος της, η ηθοποιός παρότρυνε την Ελένη να πάει στο θέατρο όπου εμφανίζεται η Αντιγόνη για να την δει. «Σας περιμένω στο θέατρο. Μαίρη Μαίρη στο θέατρο Πόρτα, παρακαλώ να έλθετε, διότι είμαστε μια τρελή κωμωδία, οικογενειακή και συζυγική και αυτά τα πράγματα πρέπει να τα δεις πριν προχωρήσεις στον γάμο!».

«Ναι κατάλαβα», είπε η Ελένη που αρχικά δεν έδωσε σημασία, γιατί από το ακουστικό της, της φώναζαν να «κλείσει» την εκπομπή. Όταν όμως κατάλαβε τί της είχε πει η καλεσμένη της, κοκάλωσε και την ρώτησε: «Πώς; Πριν προχωρήσεις στον γάμο; Ποιος να τα δει αυτά που παίζετε;»

«Ο κόσμος καλέ!», είπε η Αντιγόνη που «τα ��άζεψε» κακήν κακώς. Εκείνη βεβαίως εννοούσε ότι όποιο ζευγάρι θέλει να προχωρήσει στον γάμο, πρέπει να δει την παράσταση. Ομως, απευθυνόμενη στην Ελένη και μάλιστα στο δεύτερο ενικό πρόσωπο, όλοι - ανάμεσά τους και το πάνελ που συμμετείχε στην κουβέντα - κατάλαβαν ότι μιλούσε προσωπικά για την Ελένη. Αλλωστε λίγα ακούει η παρουσιάστρια για τα προσωπικά της;

«Α όχι δεν ήταν προσωπικό», της διευκρίνισε γρήγορα γρήγορα,μην τυχόν και της πάθει και τίποτα η Ελένη στον «αέρα» που μόλις κατάλαβε τι ήθελε να πει η «Νόρα», άσπρισε και κατάπιε την γλώσσα της παράλληλα. «Εγώ μαζεύω τα χαρτάκια μου και φεύγω και μην τον είδατε τον Παναή απ’τα Μέγαρα! Βρε θα με τρελάνετε εδώ μέσα;» φώναζε, ενώ έφευγε σχεδόν τρέχοντας από το στούντιο.

Πού να το ήξερε και η Ελένη ότι μετά τα δημοσιεύματα και τις φήμες για επικείμενο γάμο με τον Ματέο-Μάκη-Μαθιό, θα της ερχόταν «κεραμίδα» στον αέρα από προσκεκλημένη της, που της είπε ότι πρέπει να πάει να την δει πριν προχωρήσει στο γάμο.

Τόσο γρήγορα πάντως, ούτε όταν γεννούσε, που την έπιαναν οι πόνοι δεν είχε φύγει από το πλατό της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top