Έξω φρενών με συναδέλφους του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Γιατί τους «τα χώνει» ο γνωστός ηθοποιός;

Έξω φρενών με συναδέλφους του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Έξω από τα ρούχα του βγαίνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων του. Μιλώντας για τα υπερβολικά ποσά που πολλοί απαιτούν εν μέσω κρίσης, ο ταλαντούχος ηθοποιός τους «τα χώνει» κανονικά: «Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα πια. Το παίζουν σταρ και είναι τόσο κουτό αυτό. Στην Ελλάδα.. σταρ; Μα πόσο είναι στον κόσμο τους;»

Και συνεχίζει, επιτιθέμενος σε όσους όπως λέει «αρνούνται να κατέβουν από τα καλάμια τους»: «Αντί να παρακαλάνε να έχουν δουλειά, εγείρουν τρελές απαιτήσεις; Το βρίσκω γελοίο όλο αυτό».

Παίρνοντας ως παράδειγμα τον εαυτό του, παραδέχεται ότι αποφάσισε να ρίξει το κασέ του: «Φυσικά και το έκανα, γιατί αυτό απαιτούν οι δύσκολοι καιροί. Δεν είχα ποτέ μου υπερβολικές απαιτήσεις που έχουν άλλοι. Δεν είμαι παράλογος. Κάποιοι όμως δεν το κάνουν από εγωισμό και έπαρση».

Στα είκοσι χρόνια ενεργούς δράσης στο χώρο, «δεν καβάλησα ποτέ καλάμι. Ήξερα ότι η επιτυχία δεν ήταν προσωπική, αλλά ομαδική», λέει στο περιοδικό Radar.

Όσο για την πρόσφατη τραγωδία στην Ιαπωνία; ο ταλαντούχος ηθοποιός παραδέχεται ότι επηρεάστηκε πάρα πολύ: «Τελικά τίποτα δεν είμαστε. Όταν τα βάζεις με τη φύση, σε εκδικείται. Κι έχουν γίνει πολλά “εγκλήματα” σε βάρος της φύσης. Αμέτρητα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top