Μάξιμος Μουμούρης: «Είμαι εντελώς χαζομπαμπάς»

Μιλάει για το ατύχημα της συζύγου του ενώ εκείνη ήταν έγκυος

Μάξιμος Μουμούρης: «Είμαι εντελώς χαζομπαμπάς»

Για την δεύτερη κόρη που απέκτησε πρόσφατα, την σύζυγό του και το ατύχημα που είχε όταν ήταν επτά μηνών έγκυος, για τα επαγγελματικά του αλλά και για το μεγαλύτερό ελάττωμα του μίλησε στο περιοδικό People o Μάξιμος Μουμούρης.


Το νέο μέλος της οικογένειας που «μάλλον θα βαπτίσουμε Ιωάννα –από το όνομα των δυο παππούδων της-, μόλις έχει αρχίσει να επικοινωνεί, κι αυτό με κάνει να νιώθω ξανά χαζομπαμπάς. Είμαι εντελώς χαζομπαμπάς. Τα παιδιά είναι φοβερά πλάσματα, κοντά τους γίνεσαι μαθητής, διδάσκεσαι πολλά από αυτά, εξελίσσεσαι δίπλα τους κι αυτό είναι υπέροχο» είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως η μεγάλη κόρη τους η Κατερίνα που είναι στα 2,5 αγαπάει την μικρούλα αδερφούλα της αλλά «νιώθει ότι πλέον δεν έχει όλη την προσοχή μας».


Σε ότι αφορά στο ατύχημα που είχε η σύζυγός του και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, όταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ εκείνη ήταν στον 7ομήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της σχολίασε «Τρόμαξα, έσπευσα αμέσως κοντά της, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τη χάσω… Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Μόνο όταν είδα το αυτοκίνητο κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν, μόνο τότε αντιλήφθηκα τον κίνδυνο στις πραγματικές του διαστάσεις» και πρόσθεσε «Η Νάντια ήταν σοκαρισμένη, τρόμαξε πάρα πολύ, άλλωστε ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ανησυχούσε για το παιδί που μεγάλωσε μέσα της».


Ο Μάξιμος, πέρα από τα guest που θα κάνει σε δύο επεισόδια της σειράς «Κούκλες», παίζει στο σήριαλ Ελένη στην Κύπρο που προβάλλεται από τον Ant1 Κύπρου ενώ προετοιμάζεται και για την πρεμιέρα του στο θέατρο για το έργο Miss Julie, στο οποίο θα παίζει μαζί με την Μαρία Σολωμού.


Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν ίσως για τον ηθοποιό είναι ότι αν και απόφοιτος της Σχολής Βεάκη, τώρα είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου της Πελοποννήσου…«Χρωστάω πέντε μαθήματα και ένα εαρινό. Το Σεπτέμβριο θα πάρω το πτυχίο μου»λέει γεμάτος χαρά.

Ποιο όμως είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά του; «Πιστεύω ότι είναι η έλλειψη αποφασιστικότητας»λέει ενώ αποκαλύπτει πως σύμφωνα με την σύζυγό του, ένα από τα μεγαλύτερα μείον του είναι η εσωστρέφειά του.


Τέλος η πολιτική για εκείνον είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα… Μεταξύ άλλων πιστεύει πως ο λαός έχει ένα μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία έχουμε φτάσει αλλά όπως λέει «δεν φταίμε άμεσα ε��είς». «Η γυναίκα μου εξελέγη βουλευτής την πιο δύσκολη περίοδο (2009), λίγο πριν ξεσπάσει η χειρότερη οικονομική κρίση. Δεν ξέρω ποιοι γνώριζαν το οικονομικό χάλι της χώρας, αλλά σίγουρα η Νάντια και κάποιοι ακόμα βουλευτές δεν ήξεραν πως είχε η κατάσταση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top