«Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα ότι σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Δείτε τη συνέντευξη του Μάριου Ιορδάνου

Για χρόνια υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ του θεάτρου κι αγαπημένος των γυναικών.

Μάριος Ιορδάνου

Ο Μάριος Ιορδάνου για χρόνια πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο λόγος για τον Μάριο Ιορδάνου που μίλησε στην πρωινή εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά κι ότι υπέστη τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πλέον δε φοβάται τον θάνατο.

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά σε έναν χρόνο»

«Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει. Είμαι πιο έξυπνος από πριν, πέθανα και γύρισα. Ήμουν στο κρεβάτι και η Σοφία καθόταν στο πάτωμα και μου κρατούσε το χέρι. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου, είναι φίλος μου. Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα “όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω”», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Μάριος Ιορδάνου Σοφία Καζαντζιάν

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν είναι ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλώντας για τις… περίεργες συμπεριφορές στο θέατρο, αποκάλυψε: «Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Έναν σκηνοθέτη τον κόλλησα στον τοίχο και τελείωσε η υπόθεση».

Έλληνας ζεν πρεμιέ αποκαλύπτει: «Έφτασα ένα βήμα από τον θάνατο!»

«Με τη Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια, ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν τη γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στη Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο. Είναι μια συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας. Τον έχω πάνω από την ίδια μου τη ζωή», αποκάλυψε για τη σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top