Έλληνας ζεν πρεμιέ αποκαλύπτει: «Έφτασα ένα βήμα από τον θάνατο!»

Βρισκόταν σε περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα

Για μία απίστευτη περιπέτεια υγείας που είχε, μίλησε ένας από τους μεγαλύτερους ζεν πρεμιέ στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε στο «Πρωινό» για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του: «Ήμασταν σε περιοδεία και πηγαίναμε για παράσταση και ξαφνικά έχασα το φως μου, τυφλώθηκα. Σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έχασα τον σφυγμό μου. Πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου δεν μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Έμεινα δύο ημέρες αβοήθητος γιατί δεν είχαν οι γιατροί τα μηχανήματα».

Ο Μάριος Ιορδάνου σε μία ανατρεπτική κωμωδία!

Έχοντας μαζί τη σύζυγο και συμπρωταγωνίστριά του Σοφία Καζαντζιάν συμπλήρωσε: «Προσπαθούσαν οι άνθρωποι, αλλά δεν έχουν στη Βόρεια Ελλάδα τις κατάλληλες συνθήκες, τον κατάλληλο εξοπλισμό. Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο, έκανα πολλές ώρες για να βρω το φως μου. Αυτό που έπαθα ήταν ένα πολλαπλό ισχαιμικό επεισόδιο, θα μπορούσα να είχα πεθάνει, να είχα μείνει παράλυτος, να χάσω το φως μου μόνιμα ή τη δυνατότητα ομιλίας».

Με τη σύζυγο και καλλιτεχνική του παρτενέρ Σοφία Καζαντζιάν στο θέατρο «Αλκμήνη» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να χάσεις τα πάντα. Η ζωή δεν έχει εγγυήσεις. Αν θες εγγύηση αγόρασε μια τοστιέρα», είπε ο γοητευτικός ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top