Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά σε έναν χρόνο»

«Δεν είχα παλμούς, δεν είχα σφυγμό. Πραγματικά για ένα διάστημα πέθανα»

Ο Μάριος Ιορδάνου συγκλόνισε στη νέα του συνέντευξη όταν αποκάλυψε τις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία του.

Ioρδάνου: «Έφτασα ένα βήμα από τον θάνατο!»

«Έπαθα τρία εγκεφαλικά σε έναν χρόνο! Στην ουσία ο εγκέφαλός μου ψήθηκε. Έχασα το φως μου, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα παλμούς, δεν είχα σφυγμό. Πραγματικά για ένα διάστημα πέθανα.

Αυτό που με κράτησε ζωντανό ήταν που έλεγα: “όχι ρε φίλε, όχι σήμερα. Σήμερα, θάνατε, δεν θα με πάρεις! Θέλω να ζήσω και άλλα πράγματα με τη Σοφία, τη γυναίκα μου”» είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα», έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν.

Η αγαπημένη του με τη σειρά της, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον: «Ο Μάριος είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος που γνωρίζω, έχει περάσει πολλά και βγαίνει πάντα νικητής. Έχει το θάρρος να υλοποιεί τα όνειρά του». 

Ιορδάνου – Καζαντζιάν: Ο λόγος που δεν έγιναν γονείς

ΜΑΡΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ

Ο Μάριος Ιορδάνου με τη σύζυγο και καλλιτεχνική του παρτενέρ Σοφία Καζαντζιάν στο θέατρο «Αλκμήνη» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είχα πάντα αυτή την πεποίθηση. Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Θεωρώ ότι δεν ήθελα καμία προέκτασή μου σε αυτόν τον κόσμο. Θέλω, όταν φύγω από αυτόν τον κόσμο, να φύγω και να τελειώσει. Να μην αφήσω τίποτα πίσω μου» τόνισε ο ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top