Η Ελένη, το τσουτσουνάκι του Αρναούτογλου και το πωπουδάκι του Κανάκη

Τι είπε για τα «προσόντα» των δύο παρουσιαστών;

Η Ελένη, το τσουτσουνάκι του Αρναούτογλου και το πωπουδάκι του Κανάκη

Αφορμή για να σχολιάσει τα προσόντα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη βρήκε η Ελένη Μενεγάκη, ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά στην εκπομπή της! Κι αφού έκρινε το εμπρός του πρώτου και το πίσω του δεύτερου, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Γρηγόρης έχει αφήσει πράγματά του στο εξοχικό της!

Η οικοδέσποινα του «Καφέ» ασχολήθηκε με το φωτογραφικό άλμπουμ του Γρηγόρη που φιλοξενεί το περιοδικό «Life & Style», όπου μεταξύ των ενσταντανέ είναι και ένα από την βάφτισή του.

«Εδώ κάνει την πρώτη του επίσημη βουτιά... Μην κάνετε πολύ κοντινό γιατί είναι ακατάλληλη η φωτογραφία επειδή τον ξέρουμε. Άμα δεν τον ξέραμε δεν θα μας πείραζε», είπε η Ελένη και μας άφησε άφωνους... Τα επώνυμα τσουτσουνάκια δεν τα δείχνει, τα μη επώνυμα τα δείχνει; Καλό κι αυτό!

Ανάλογη παρατήρηση έκανε ένας εκ του πάνελ, που της θύμισε ότι στο παρελθόν έχουν δείξει φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη όπου φαινόταν το... πωπουδάκι του!

Σιγά που δεν θα είχε απάντηση η Ελένη... «Για το πωπουδάκι δεν πειράζει! Όλα τα πωπουδάκια ίδ��α είναι, όταν μεγαλώνουν αλλάζουνε. Άλλο γίνεται μεγάλο, άλλο μικρό, άλλο...», ανέλυσε. Γιατί βρε Ελένη; Τα τσουτσουνάκια ίδια μένουν; Δεν μεγαλώνουν τα έρμα όταν περάσουν τα χρόνια, έστω και λίγο;

«Ενώ η κοκόνα του Γρηγόρη να μην φανεί ε;», είπε χαριτολογώντας ο Γκουντάρας και η παρουσιάστρια αντέδρασε: «μην μιλάς έτσι! Παναγία μου! Δεν παίζει αυτό το πρωί! Να λες η τσουτσουνίτσα του»!

Αφού λύθηκαν τα του πωπουδάκου και της τσουτσουνίτσας, η Ελένη συνέχισε να μιλά για τον Αρναούτογλου και την γνωριμία τους. Κάπου εκεί αποκάλυψε ότι στο εξοχικό της στην Χαλκιδική, ο παρουσιαστής έχει αφήσει προσωπικά του αντικείμενα και τον κάλεσε να πάει να τα πάρει!

«Όποτε σκέφτομαι να ανοίξω αυτό το εξοχικό στην Χαλκιδική, που τόσα χρόνια έχω παραμελήσει, όλο εσένα σκέφτομαι Γρηγόρη. Τι γέλια έχω κάνει εκεί πάνω μαζί σου! Έχεις ξεχάσει και κάτι πράγματα, να έρθεις να τα πάρεις», είπε χαρακτηριστικά. Βρε λέτε γι' αυτό να μην ήθελε να δείξει την... τσουτσουνίτσα του;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top