Ποιο μοντέλο έγινε πλουσιότερο κατά 100.000 δολάρια;

Ολο το παρασκήνιο από καλλιστεία γεμάτα λάμψη

Ποιο μοντέλο έγινε πλουσιότερο κατά 100.000 δολάρια;

Yψος ένα μέτρο και 81 εκατοστά, αστραφτερό χαμόγελο και πανέμορφα μάτια έχει η μόλις 19 ετών Natalia Kantemurova, που εδώ και λίγες ώρες κατέχει τον τίτλο της πιο όμορφης Ρωσίδας για το 2011.

Η Kantemurova, η οποία γεννήθηκε στην Μόσχα, εκτόπισε 49 υποψήφιες για τον τίτλο της Miss Russia και φόρεσε τελικά το στέμμα της νικήτριας. Ηταν το κορίτσι που κατάφερε να γοητεύσει την κριτική επιτροπή, τόσο με το μαγιό, όσο και με τη βραδινή τουαλέτα. Τώρα, θα εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Universe, που θα γίνει σε λίγους μήνες στο Sao Paolo, αλλά και το Miss World τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μαζί με τον τίτλο της Miss Russia, η Kantemurova, έγινε και πλουσιότερη κατά 100.000 δολάρια, ενώ έλαβε και μία υποτροφία, για να σπουδάσει σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο του κόσμου εκείνη επιλέξει.

Οι φιναλίστ προετοιμάστηκαν σκληρά για έναν μήνα πριν ανεβούν στην γέφυρα της ομορφιάς. Εκαναν αυστηρή δίαιτα και σκληρή γυμναστική, τουλάχιστον έξι ώρες την ημέρα.

Μ��σα στα καθήκοντα της πιο όμορφης Ρωσίδας είναι οι φιλανθρωπίες, η συμμετοχή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα, καθώς και η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, της θετικής στάσης στα πάντα και της εκπαίδευσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top