Πολυχρονίδη: «σε άκουγα που έλεγες ότι έχω χοντρά μπούτια»

Τι είπε για τον σύντροφό της και πότε θα ηρεμήσει η Νταίζη

Πολυχρονίδη: «σε άκουγα που έλεγες ότι έχω χοντρά μπούτια»

Όσα είχε πει για τα μπούτια της Μαριάννας Πολυχρονίδη αναγκάστηκε να πάρει πίσω ο Γιώργος Λιάγκας, όταν η ηθοποιός του τόνισε ότι τον άκουγε που την σχολίαζε στο «Just»! Παράλληλα, η Μαριάννα μίλησε για τον σύντροφό της με τον οποίο είναι λίγο πριν τον γάμο, ενώ αποκάλυψε πως θα γίνουν ανατροπές στον ρόλο της Νταίζης στα «Μυστικά της Εδέμ».

Πριν καλά καλά πατήσει το πόδι της στο πλατό είχε αρχίσει να αναθεωρεί ο παρουσιαστής, που παλιότερα έλεγε ότι η ηθοποιός έχει χοντρά μπούτια, ενώ τώρα την χαρακτήρισε «πολύ ωραία και πολύ σέξι»... Είδες τι σου κάνει η αποδοχή της πρόσκλησης στην εκπομπή;

Η Μαριάννα μίλησε για την σιλουέτα της και την λατρεία της για τα γλυκά. «Τι να κάνω ρε Γιώργο; Γιατί σε άκουγα. Να γίνω anorexia nervosa; Έτσι ήμουν στο Just», είπε κατευθείαν η ηθοποιός και πρόσθσε: «γιατί σε άκουγα που έλεγες ότι έχω χοντρά μπουτάκια».

Τι να κάνει ο έρμος ο Λιάγκας; Απέδωσε το σχόλιό του στο ότι δεν την είχε δει από κοντά και στο ότι η τηλεόραση προσθέτει κιλά!

Η Μαριάννα μίλησε και για τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί περίπου 2,5 χρόνια, παρά το ότι μένει στην Κρήτη και τον βλέπει μόνο τα Σαββατοκύριακα που ταξιδεύει μέχρι το νησί! «Πηγαινοέρχομαι! Μιλάμε πολλές ώρες στο τηλέφωνο, έχει και τα καλά της έχει και τα κακά της η σχέση από απόσταση», είπε η ηθοποιός και εξομολογήθηκε ότι ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν έκανε θέατρο φέτος.

«Γνωριστήκαμε εδώ, όταν είχε έρθει για Σαββατοκύριακο, μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν με είχε δει ποτέ στην τηλεόραση, ενώ το αστείο είναι ότι μένει τρία τετράγωνα μακριά από το σπίτι μου στο Ηράκλειο», εξιστόρησε η Μαριάννα και συμπλήρωσε πως η σχέση αυτή την γεμίζει και δεν αποκλείει τον γάμο.

Τέλος, η Μαριάννα αποκάλυψε τι θα γίνει στα «Μυστικά της Εδέμ». Όπως είπε, την «Εδέμ» την έχει η Αντιγόνη και δεν ξέρουν αν θα την δώσει ή όχι, όπως δεν γνωρίζουν επίσης ποιος άφησε τα λύτρα εκεί.

Η ανατροπή, πάντως, θα έρθει από την Νταίζη, την οποία ενσαρκώνει η ηθοποιός, που θα... μαλακώσει -για λίγο φυσικά- γιατί θα συμβεί κάτι που θα την ταράξει πολύ. Τι είναι αυτό; Κάτι κακό που θα πάθει η μαμά της Νόρας, ο μόνος άνθρωπος εκτός του Χρήστου που αγαπά την «κακιά» του σίριαλ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top