Κατερίνα Σκουρλή: «Στο κρεβάτι είμαι λιοντάρι»

Πώς θέλει τον άνδρα η σέξι 19χρονη;

Κατερίνα Σκουρλή: «Στο κρεβάτι είμαι λιοντάρι»

Η Κατερίνα Σκουρλή με τα… απολύτως απαραίτητα φωτογραφίζεται με νάζι και απαντά σε όλες τις καυτές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τους άνδρες και το σεξ….


«Στο κρεβάτι είμαι ό, τι και το ζώδιο μου, λιοντάρι» λέει η σέξι Κατερίνα και ξεκαθαρίζει πως δεν της αρέσει να κυνηγάει.. «Ποτέ δεν θα κάνω την πρώτη κίνηση. Θέλω τον άνδρα κυνηγό. Μου αρέσει να νιώθω το θήραμα».

Πώς στα αλήθεια όμως θέλει να είναι ο άνδρας δίπλα της και τι την χαλάει;; «Θέλω τον άντρα ανατολίτη. Να ξέρει να μου επιβάλλεται. Δεν μου αρέσει καθόλου να έχω εγώ το πάνω χέρι σε μια σχέση. Βέβαια μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο, στο “Γυναίκα παντόφλες”».


Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα είναι «να μην έχει τρόπους. Δεν αντέχω τους brutal τύπους που πουλάνε αντριλίκι.»


Η Κατερίνα Σκουρλή δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει χτυπήσει άνδρα… «Είχε γίνει χοντρός καυγάς», θυμάται. «Με προκάλεσε και αντέδρασα άσχημα. Βασικά από τη φάση μόνο τα σχοινιά του ρινγκ έλειπαν».

Και για όσους αναρωτιέστε αν μπορεί κάποιος άντρας να κερατώσει μία τόσο ωραία γυναίκα… η απάντηση είναι… «Ναι… Με έχουν κερατώσει και τον έχω πιάσει κιόλας! Όχι επί το έργον, βέβαια τυχαία στο δρόμο τον πέτυχα χέρι-χέρι με την λεγάμενη. Δεν έκανα τίποτα όμως εκείνη τη στιγμή. Περίμενα λίγη ώρα και τον πήρα τηλέφωνο. Ρώτησα που είναι και με ποιον. Μου είπε ψέματα, κρατήθηκα να μην εκραγώ και έκλεισα το τηλέφωνο με ένα “Θα τα πούμε το βράδυ”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε μετά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top