Μενεγάκη: «την κόντρα Πρεζεράκου - Βελίκοβα την έβγαλε ο ΑΝΤ1»

Τι... πονηρές σκέψεις έκανε σήμερα η παρουσιάστρια;

Μενεγάκη: «την κόντρα Πρεζεράκου - Βελίκοβα την έβγαλε ο ΑΝΤ1»

Στην... διαφήμιση και την μπηχτή πήγε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί, σχολιάζοντας την συνέντευξη της Έρρικας Πρεζεράκου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν υπάρχει κόντρα με την Γκαλένα Βελίκοβα, ούτε της έφαγε την θέση στην κριτική επιτροπή.

«Αυτό που σκέφτομαι εγώ με το πονηρό μου μυαλό, που είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, είναι πως την κόντρα της Έ��ρικας Πρεζεράκου με την Γκαλένα Βελίκοβα μπορεί να την έβγαλε ο ίδιος ο ΑΝΤ1. Γιατί κι αυτό διαφήμιση για το πρόγραμμα είναι», είπε η παρουσιάστρια!

Τι να πει το πάνελ όταν ακούει τις «καμπάνες» της Ελένης; Σιωπή! Μόνο ένα «αστειάκι» ακούστηκε υπό την μορφή ερώτησης: για ποιόν λόγο η Ελένη δεν είναι διευθύντρια προγράμματος στην ΕΡΤ (παγώσαμε...).

Πάντως, η παρουσιάστρια δεν έμεινε εκεί, αλλά... αιτιολόγησε την άποψή της: «για να διαφημιστεί περισσότερο το "Dancing With The Stars". Και αυτός τρόπος διαφήμισης είναι! Βλέπει κανείς πρόγραμμα το οποίο δεν συζητιέται;», πρόσθεσε! Μήπως ήθελε να κατηγορήσει και τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού -βλέπε πρώην σύζυγο- για την δήθεν κόντρα; Μπαααα...

Τόσα χρόνια στο γυαλί, πάντως, κάτι ξέρει και η Ελένη για τους τρόπους διαφήμισης... Βρε λέτε και τις δικές της της κόντρες να της έβγαζε το εκάστοτε κανάλι για να την διαφημίσει; Α πα πα... Ευτυχώς, τώρα έχει το σίριαλ «έρωτας με τον Μαθιό» και διαφημίζεται χωρίς κόντρες και... από μόνη της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top