Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο και πάνω στη σκηνή»

Η καταγγελία σε συνέντευξή της για το τι βίωσε 

Τι είχε αποκαλύψει η Δήμητρα Παπαδήμα σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (21/2/2021 ) με αποκαλύψεις γνωστών ηθοποιών για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκαν

Τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι συνάδελφός της ηθοποιός την παρενόχλησε σεξουαλικά ακόμα και πάνω στη σκηνή, έκανε η ηθοποιός και συγγραφέας Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξή της στο ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News.          

Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η κόρη τους πήγε να τους δει στο θέατρο

Αφορμή το νέο της βιβλίο, «Βίος βίας», για το οποίο δηλώνει ότι αφορμή για να το γράψει ήταν η «κηδεία του θεάτρου». 
Δηλώνει συγκεκριμένα η ίδια για την «κηδεία του θεάτρου» και τα σκοτεινά σημεία: «Δεν μιλούσαμε για αυτό αλλά υπήρχε. Έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο στο θέατρο, λίγο πριν αρχίσω να γράφω το βιβλίο. Για μια ακόμη φορά έκλεισα την πόρτα και έφυγα. Είχα φοβερή οργή και θυμό μέσα μου».        

Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η κόρη τους έκανε το ντεμπούτο της στη Μουρμούρα

Όπως αναφέρει, η παρενόχληση «έγινε το 2016-2017 από έναν άνθρωπο που ήταν 10 χρόνια μικρότερος μου. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό το γεγονός. Ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για μένα. Με τάραξε».  

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου είπαν ότι αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι!»

«Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και θα πηγαίναμε να παίξουμε στην Πάτρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μού παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή. Ήθελα να πάω να καταγγείλω το περιστατικό, αλλά μετά σκέφτηκα ποιος θα με υποστηρίξει. Ήταν κάτι που το έκανε πάνω στη σκηνή παρουσία θεατών. Ποιος θα με πίστευε; Φόρεσα σορτς και μου το έσκισε…» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας.  

«Ο κόσμος πίστευε ότι είναι μέρος της παράστασης, αλλά δεν ήταν. Αμφέβαλα για τον ίδιο μου τον εαυτό. Σκεφτόμουν μήπως τον προκάλεσα εγώ στην ερωτική σκηνή», αναφέρει η Δήμητρα Παπαδήμα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top