Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες: «Είχα αποφασίσει να αυτοκτονήσω»

Πάλεψε με την κατάθλιψη ο… ενωμοτάρχης

Παρότι η καριέρα του μετράει πολλά χρόνια τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, η αναγνώριση ήρθε μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του «Ενωμοτάρχη»

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτόν τον ηθοποιό θα δούμε και την 3η σεζόν

Γιώργος Σουξές Ενωμοτάρχης Προύσαλης

Το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε πολύ τον έντιμο «Ενωμοτάρχη Προύσαλη». 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Σουξές, εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Λοιπόν» την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε στη ζωή του.

Γιώργος Σουξές: Έχασε κιλά και έγινε αγνώριστος!

«Κάποτε είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή μου και κόντεψαν να μου κόψουν το πόδι. Οι γιατροί το άφησαν στην τύχη του, γιατί είχαν μια εμπειρία με έναν εισαγγελέα τον οποίο η 17 Νοέμβρη τον είχε πυροβολήσει στα πόδια και είχε σχεδόν ίδια τραύματα με εμένα. Εκείνος δυστυχώς πέθανε. Αποφάσισαν λοιπόν οι γιατροί με βάση εκείνη την εμπειρία, να μην μου κάνουν τίποτα από όσα είχαν κάνει και άφησαν τον οργανισμό να λειτουργήσει από μόνος του, όπως και ευτυχώς έγινε. Εκείνο όμως το διάστημα που κατάλαβα ότι μπορεί να μου έκοβαν το πόδι, είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τώρα, κατόπιν πιστεύω ότι και χωρίς πόδι δεν πρέπει να αυτοκτονούν οι άνθρωποι, πρέπει να παλεύουν για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους», αποκάλυψε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Γιώργος Σουξές

O Γιώργος Σουξές δε χάνει το χιούμορ του στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών /Φωτογραφία Instagram

Γιώργος Σουξές: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στον «αέρα»

Όσον αφορά στο τι τον κάνει ευτυχισμένο, ο ηθοποιός απάντησε: «Να βλέπω το γιο μου να πετυχαίνει πράγματα που θέλει, να είμαι καλός ηθοποιός, να είμαι καλά με τη σύντροφό μου και να είχα ένα σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα. Είμαι ικανοποιημένος με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top