Σε καραντίνα η Kate Middleton - Τι δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού

Η δούκισσα ήρθε σε επαφή με κρούσμα

William - Kate: Το video που ανέβασε το πριγκιπικό ζεύγος στο twitter για την επέτειο των 10 ετών γάμου    

Σε καραντίνα βρίσκεται η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), στο παλάτι του Κένσιγκτον, καθώς ήρθε σε κοντινή επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.

«Την προηγούμενη εβδομάδα η δούκισσα του Κέμπριτζ ήρθε σε επαφή με άτομο που στη συνέχεια βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

κέιτ μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον στον αγώνα Αγγλία - Γερμανία στο Euro/ AP

Πιθανολογείται ότι ίσως αυτό συνέβη κατά την επίσκεψή της στο Γουίμπλετον την περασμένη Παρασκευή. Η δούκισσα συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Wimbledon Σάλι Μπόλτον και τον πρώην Βρετανό παίκτη του τένις Τιμ Χένμαν, ενώ ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να ετοιμάζει επιδόρπια με φράουλες στο All England Club.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Μίντλετον ενημερώθηκε ότι άτομο με το οποίο είχε έρθει σε επαφή βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Ο εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να απαντήσει αν αυτή η επαφή έγινε στο Γουίμπλετον.

Κορωνοϊός: Χωρίς συμπτώματα η Κέιτ Μίντλετον

Η Μίντλετον δεν έχει συμπτώματα, αλλά «ακολουθεί όλες τις σχετικές οδηγίες της κυβέρνησης και είναι σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του παλατιού. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Κέιτ Μίντλετον: Εμβολιάστηκε χωρίς να αποκαλύψει την εταιρεία του εμβολίου!

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top