Μουζουράκης: Θέλω να γνωρίσω την Ιωάννα Μαλέσκου στη μαμά μου

Όσα είπε τραγουδιστής στην κάμερα του Love It για τη σύντροφό του

Για τη θεατρική παράσταση που θα συμμετέχει το καλοκαίρι αλλά και την επιθυμία του να πραγματοποιήσει διακοπές με τη μητέρα του μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Κωστής Μαραβέγιας: Ο λόγος που είχε «άχτι» τον Πάνο Μουζουράκη

«Το καλοκαίρι ακύρωσα όλες τις συναυλίες μου γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στην περιοδεία και ήθελα να κάνω και λίγο διακοπές τις οποίες προσπαθώ τόσο καιρό να κάνω, κοντεύουν 42 χρόνια. Θέλω να κάνω λίγες διακοπές ανάμεσα στα κενά που έχουμε. Θα πάω να δω τη μανούλα μου που έχω 1.5 χρόνο να τη δω» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Love It.

ιωαννα μαλεσκου μουζουρακης

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα πάει μόνος του ή με την σύντροφό του στην αγαπημένη του μαμά, ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Γιατί θέλω συνοδεία για να πάω να δω τη μανούλα μου; Ρώτα την Ιωάννα (σ.σ. Μαλέσκου) αν έχει να κάνει τίποτα τέλη Ιουλίου και να πάω να τη γνωρίσω στη μανούλα μου. Όχι, να της γνωρίσω τη μαμά μου θέλω γιατί είναι ένα γλυκίτατο πλάσμα… η μαμά μου».

Να θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής είναι σε σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά εδώ και δύο χρόνια. Το ζευγάρι  γνωρίστηκε στο Λος Αντζελες όταν ο γνωστός μουσικός είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Πάνο Μουζουράκη και την Τζίνα Βαρελά

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Πάνο Μουζουράκη και την Τζίνα Βαρελά
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top