Κατερίνα Στικούδη: Το βίντεο που φανερώνει εάν είναι έγκυος

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο με μαγιό

Η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο, στο οποίο φορά το μαγιό της

Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που θέλουν την επιτυχημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η αγαπημένη και πολυτάλαντη Κατερίνα, που έως πρόσφατα συμμετείχε στο Υour Face Sounds Familiar, έχει κρατήσει τη στάση που κρατά πάντα σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση επί του θέματος.

Κατερίνα Στικούδη: Είναι ή δεν είναι τελικά έγκυος;

Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο είναι αρκετά, παρόλα αυτά η Κατερίνα Στικούδη απαντά έμμεσα σε αυτά, δημοσιεύοντας στα social media φωτογραφίες και stories με επίπεδη κοιλιά. Φυσικά, μία εγκυμοσύνη αποτελεί ένα πάρα πολύ χαρμόσυνο γεγονός, παρόλα αυτά, η τραγουδίαστρια συνηθίζει να προφυλάσσει ανελλιπώς την προσωπική της ζωή, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για μία τόσο μοναδική στιγμή.

Φήμες θέλουν την Κατερίνα Στικούδη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, πα΄ρολα αυτά, ένα πρόσφατο story της στο instagram με μαγιό και επίπεδη κοιλίτσα δείχνει το αντίθετο.

Κατερίνα Στικούδη - Dj Rico: Δείτε το παραδοσιακό τους σπίτι

Χθες, μάλιστα, η ταλαντούχα Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο, στο οποίο φορά το μαγιό της και δείχνει να χαλαρώνει με την παρέα της. Η επίπεδη κοιλίτσα της πρωταγωνιστεί και πάλι, χωρίς ωστόσο, η ίδια, να σχολιάζει το παραμικρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top