Κατερίνα Γερονικολού - Μπουράκ Χακί: Ταξίδεψαν στη Χίο

Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου η Κατερίνα Γερονικολού και ο Μπουράκ Χακί ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Χίο, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» (φωτογραφίες: NDP)

Η πολυαναμενόμενη ταινία, Σμύρνη μου Αγαπημένη, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν σύντομα, «ανάγκασε» αρχικά τη Μιμή Ντενίση και μετέπειτα την Κατερίνα Γερονικολού και τον Μπουράκ Χακί να ταξιδέψουν στη Χίο!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πρωτομαγιά για ερωτευμένους!

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, Κατερίνα Γερονικολού και Μπουράκ Χακί αναχώρησαν χθες για τη Χίο, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί αναχώρησαν χθες για το όμορφο νησί, για την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη, ένα κινηματογραφικό εγχείρημα που θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Η ταινία, φυσικά, θα προβάλει το όμορφο ελληνικό νησί σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας το κλίμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό του ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας, οι οποίοι έζησαν τον ξεριζωμό. 

Στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί: Τι είπε για τη Χαρά Παππά

Η όμορφη ηθοποιός ήταν ντυμένη casual και με πολύ ευχάριστη διάθεση, αφού επιτέλους έπειτα από τόσο καιρό, λόγω της πανδημίας, θα ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική, που τόσο αγαπά!

Ο Μπουράκ Χακί, χαμογελαστός και casual ντυμένος αναχωρεί για τη Χίο

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους αγαπημένους ηθοποιούς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έτοιμους να αναχωρήσουν για την Χίο και να ξεκινήσουν τα απαιτητικά γυρίσματά τους. Οι δυο ηθοποιοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι που επιτέλους έπειτα από τόσο καιρό, λόγω πανδημίας, θα κάνουν ξανά αυτό που τόσο αγαπούν! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top