«Άγριες Μέλισσες»: Όσα είπε ο Αναστάσης Ροϊλός για το μέλλον του στη σειρά

«Δε θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη»

Δείτε τη συνέντευξη του Αναστάση Ροϊλού στη «Φωλιά των Κου Κου»

Ένας από τους χαρακτήρες που έχουν ξεχωρίσει εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες», είναι σίγουρα αυτός του «Νικηφόρου» που υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ηθοποιός από «Άγριες Μέλισσες»: «Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου!»

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για τις «Μέλισσες» και τον τραγικό θάνατο του «Μιλτιάδη», ενώ δε θέλησε να αποκαλύψει κάτι για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά.

Αναστάσης Ροϊλός Δήμητρα Καλφούντζου

«Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον "Νικηφόρο" ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει, αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή. Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους. Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός», είπε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Αναστάσης Ροϊλός

Ο Αναστάσης Ροϊλός έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την τρίτη σεζόν της σειράς: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του "Νικηφόρου", τα οποία δε θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω spoiler είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δε θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη!».

Άγριες Μέλισσες: Έστησαν σχέδιο για να μη μαθευτεί ατύχημα πρωταγωνιστή

Όσον αφορά στα... πειραχτήρια των «Μελισσών», αποκάλυψε ότι: «Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μην μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης. Στη σκηνή με τον «Μπάμπη» (σ.σ. που υποδύεται ο Γιάννης Βασιλώττος) που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε… "ασ’ τον ήσυχο!"».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top