Άγριες Μέλισσες: Έστησαν σχέδιο για να μη μαθευτεί ατύχημα πρωταγωνιστή

Πήγε στο νοσοκομείο και του σκέπασαν το πρόσωπο

Ο ρόλος του «Νικηφόρου» στις «Άγριες Μέλισσες» από τον Σεπτέμβριο του 2019 τον έκανε γνωστό μέσα σε μια νύχτα.

Ο λόγος για τον Αναστάση Ροϊλό, που είδε μια μεγάλη καριέρα στην υποκριτική να ανοίγεται μπροστά του μέσα από το σίριαλ του ΑΝΤ1.

Καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως την περσινή σεζόν είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. 

Ηθοποιός από «Άγριες Μέλισσες»: «Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου!»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως σε μερικά επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» κούτσαινε, αλλά δεν τον κατάλαβε κανείς λόγω της σκηνοθεσίας.

«Ευτυχώς όλα καλά από τη στιγμή που είμαι εδώ και περπατάω. Έπεσα στην Αττική Οδό με τη μηχανή, σε ένα τούνελ μέσα. Καρφώθηκα στον τοίχο. Ευτυχώς ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει. Είχε νερά και γλιστρούσε. Ήταν στροφή και έγειρε η μηχανή. Η πρώτη σκέψη μου, με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει το παντελόνι, είπα πως δε θα ξαναδουλέψω ποτέ. Για κάποιο λόγο σκέφτηκα τη δουλειά. Είναι κάποια επεισόδια στα οποία λίγο κουτσαίνω. Το κλέψαμε με πλάνα. Μου έκανε καλό η καραντίνα, γιατί έκανα αποθεραπεία», εξομολογήθηκε. 

Η αντίδραση της Μανούρη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Ροϊλό

Το μυστικό σχέδιο για να μη μαθευτεί το ατύχημα 

Στη συνέχεια ο Αναστάσης Ροϊλός αποκάλυψε ότι όταν πήγαν στο νοσοκομείο από την παραγωγή της σειράς, του κάλυψαν το πρόσωπο για να τον πάνε για τις ακτίνες, για να μην κυκλοφορήσει η είδηση. «Εγώ στη μητέρα μου δεν το είπα. Το είπα μετά και το έκανα μόνο για να μην το μάθει από αλλού. Γενικά το κρατήσαμε κρυφό», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top